Muhabbit

Bittrex Kredi Kartı ile Ödeme ve Yeni Emir Tiplerini Duyurdu

Bittrex Global, kripto alım ve satımında esneklik sağlamak amacıyla platformuna yeni özellikler eklediğini duyurdu.

bittrex

Bittrex Global, kripto alım ve satımında esneklik sağlamak amacıyla platformuna yeni özellikler eklediğini duyurdu.

Eklenen özellikler arasında kredi kartı aracılğıyla kripto para alımı bulunuyor. Kredi kartı özelliği ile birlikte kullanıcılar, mobil uygulama ve Bittrex Global websitesi üzerinden kredi kartı ve debit kart ile kripto para alımı gerçekleştirebilecek. Özellik ilk olarak İngiltere’de aktifleşecek. Arkasından bazı avrupa ülkelerinde hizmete açılacak. En son adımda ise global kullanım aktifleştirilecek.

Ek olarak geliştirilen order tipleri ile birlikte “conditional orders” mobil platforma eklenmiş bulunuyor. Bu sayede mobil uygulama üzerinde farklı emir türleri üzerinden alım-satım gerçekleştirilebilecek.”Conditional orders” içerisinde, “stop-loss”, “limit”, “take-profit” gibi emir tipleri olarak örneklendirilebilir.

Farklı emir tipleri risk yönetimi açısından büyük önem barındırıyor.

BITTREX

Aynı zamanda “referral” (referans) programı ile yeni kullanıcılar davet edildiğinde kullanıcılar indirim kazanabilecek. Referral kodlarını paylaşabilecek olan kullanıcılar yeni kayıt olan müşteriler sayesinde (en az bir kez alım-satım yapan) alınan komisyonu borsa ile paylaşacak. Böylece yatırımcılar için bir ek gelir oluşturulmuş olacak. Referral özelliği aslında yeni değil, birçok borsada aktif olarak kulanılmakta.

Bittrex müşteri deneyimini geliştirmek adına daha birçok farklı özelliği de ilerleyen dönemde platforma ekleyeceğini şimdiden duyurmuş bulunuyor.

Düzenli olarak müşteri deneyimini geliştirmeyi amaçlıyor ve bu yönde adımlar atmaya gayret ediyoruz. Aynı zamanda Bittrex Global’i en iyi hizmeti veren ve en güvenli kripto para borsası haline getirmek en önemli amacımız.

Stephen Stonberg COO of Bittrex Global

Aynı zamanda yapılan duyuruda Bittrex, merkezini Malta’dan Liechtenstein’a taşıdığını da belirtmeyi unutmuyor. Bu noktada Bittrex tarafından Binance’e bir taş gelmiş olabilir. Bildiğiniz üzere Binance’in merkezi hakkında birçok farklı iddia bulunmakta. Konu ile ilgili yazmıza da buradan ulaşabilirsiniz.

Son Yazılar

Exit mobile version