Muhabbit

BlackRock Başkanı: Bitcoin Yatırımım Yok Ama Yatırım Yapanları Destekliyorum!

Başkan, dijitalleştirilmiş bir para biriminin finansal sitemde çok büyük bir rolü olduğuna inandığını belirtti.

BlackRock Muhabbit

BlackRock Muhabbit

Dünyanın en büyük varlık yöneticisi BlackRock’un başkanı Larry Fink 13 Ekim tarihinde CNBC ile yaptığı bir röportajda Bitcoin hakkında açıklamalarda bulundu.

Yıllar boyunca Bitcoin‘e yaptığı göndermelerle tanınan Fink, Bitcoin hayranı olmadığını iddia etse de, alana yatırım yapan daha fazla insanı desteklediğini belirtiyor.

“Bitcoin yatırımcısı değilim ve nereye gideceğini bilmiyorum. Bu yüzden size 80.000 dolara mı yoksa sıfıra mı gideceğini söyleyemem. Ancak dijitalleştirilmiş bir para biriminin çok büyük bir rolü olduğuna inanıyorum ve bunun dünya çapındaki tüketicilere yardımcı olacağına inanıyorum.”

Fink, sokaktaki insanlarla kripto para konusunda her şeyden daha fazla sohbeti olduğunu belirterek, insanların bu konuda nasıl bu kadar büyülendiğini, uzun vadede işe yarayıp yaramayacağına ilgi göstermelerini görmenin harika olduğunu dile getirdi. Dijitalleştirilmiş para birimlerinde büyük fırsatlar gördüğünü belirten Fink, bu alanda bazı büyük kazananlar ve bazı büyük kaybedenlerin olacağını söyledi.

BlackRock Hakkında

BlackRock, New York merkezli Amerikan global yatırım yönetimi şirketidir. 1988’de başlangıçta; bir risk yönetimi ve sabit gelirler için kuruldu. BlackRock 8.68 trilyon dolar yönetilen varlıklar ile 2020 yılı sonu itibarıyla dünyanın en büyük varlık yöneticisidir.

Daha Fazla Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Daha fazla Bitcoin Haberi için: Bitcoin Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version