Muhabbit

BlackRock, Coinbase İle Ortaklık Kurdu!

Coinbase borsası BlackRock ile ortaklık masasına oturdu. Bu ortaklıkla birlikte kriptoya para erişimin kolaylaşması amaçlanıyor.

Kripto para piyasasında her gün farklı gelişmelere ve ortaklıklara şahit olmaya devam ediyoruz. Bu kez ise dünyanın en büyük borsalarından biri olan Coinbase borsası BlackRock ile ortaklık masasına oturdu. Bu ortaklıkla birlikte kurumsal yatırımcılar arasındaki kripto paraya erişimin kolaylaşması amaçlanıyor.

Konuyla ilişkili olarak Coinbase borsası Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda şu ifadelerde bulundu:

“BlackRock ile kurmuş olduğumuz ortaklığı sizlere duyurmaktan dolayı gurur duyuyoruz. BlackRock’ın Aladdin müşterileri artık Coinbase Prime aracılığıyla kripto para pazarlarına doğrudan erişim sağlayabilecek.”

Coinbase

Coinbase Prime Müşterilerine; Saklama, Analiz, Staking Ve Ticaret İmkanı Sunuyor!

Coinbase Düşünce Genel

Coinbase Prime, kripto varlıklarınızın tek bir yerden yönetebilmesini sağlayan ve güvenli saklama hizmetleri sunan bir platform olarak karşımıza çıkmakta. Kurumsal müşteriler için tasarlanmış olan Coinbase Prime, şirketler için saklama, veri, analiz, staking ve ticaret imkanı sunmaktadır.

BlackRock Yöneticisi Joseph Chalom söz konusu ortaklıkla ilişkili olarak şu açıklamalarda bulundu:

“Kurumsal müşterilerimiz her geçen gün dijital varlık piyasalarına daha fazla entegre oluyorlar. Söz konusu bu ortaklıkla birlikte kripto varlıkların operasyonel yaşam döngüsü içerisinde nasıl verimli yönetileceğine de odaklanacaklar.”

Joseph Chalom

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Daha fazla Altcoin Haberleri içinAltcoin Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz

Son Yazılar

Exit mobile version