Muhabbit

Block Earner Avustralya’nın Ardından Türkiye’de!

Erken kayıt kampanyasına katılan kullanıcılar, kampanya koşullarını sağlaması durumunda 200 TL’ye varan hediye kazanıyor.

Avustralya merkezli olan fintech şirketi Block Earner, Türkiye’de de faaliyetlerine başlıyor. Block Earner, 2021 Aralık ayında sektörün birçok önemli yatırım şirketleri ve melek yatırımcılardan 6,4 milyon Avustralya doları (yaklaşık 80 Milyon TL) yatırım topladı.

Block Earner’ın yatırımcıları arasında Framework Ventures ve Coinbase Ventures gibi kurumların yanı sıra; Synthetix‘in kurucusu Kain Warwick, AAVE‘nin kurucusu Stani Kulechov ve Avalanche‘ın kurucusu Emin Gün Sirer de yer alıyor.

Block Earner, kolay ve anlaşılır arayüzü sayesinde kullanıcılarına dünya çapındaki blockchain ve DeFi platformlarına tek hesapla direkt erişim sağlıyor. Ayrıca hem geleneksel bankacılık ürünlerine hem de kripto para borsalarının “coin al-sat”  yaklaşımına alternatif arayan kullanıcılara, yatırımlarını blockchain teknolojisi ile global pazarlarda yönetme imkanı tanıyor.

Kazanç modeline gelirsek; geleneksel finanstaki birikim hesaplarına benzer bir getiri sistemi sağlayan Block Earner, ABD dolarına endeksli stablecoin USDC‘ye, altın rezervi tabanlı Paxos Gold‘a ve diğer kripto varlıklarına yatırım yapan kullanıcılarına %6’ya varan getiri sunmakta.

Block Earner, geleceğin teknolojisi olan merkeziyetsiz finans sistemine (DeFi) ve bu sistemdeki AAVE ve Compound gibi önemli DeFi platformlarına, kullanıcıların Fireblocks güvenliği ile daha kolay erişmesini sağlıyor. Fireblocks’un koruduğu dijital kasalara sahip olan Block Earner, aynı zamanda Avustralya regülatörü AUSTRAC’a kayıtlı bir dijital varlık sağlayıcısıdır.

Blockchain Avantajlarını Kripto Paraların Volatilitesinden Etkilenmeden Sunan Bir Yatırım Aracı!

2021 yılında Avustralya’da hizmete başlayan ve sunduğu birçok getiri seçenekleri ile Avustralyalılar tarafından kısa sürede ilgi görerek, alternatif bir yatırım aracı olan Block Earner, kullanıcıların global pazarda kolaylıkla işlem yapabilecekleri bir arayüz geliştirmesinin yanı sıra, geleneksel finans alternatiflerine kıyasla blockchain teknolojisinin avantajları sayesinde kullanıcıların daha yüksek getiri elde etmesini sağlayan bir yatırım aracı olmayı başardı. Detaylı risk analiziyle seçilmiş ürünler sunan Block Earner’da, ana paranın USDC ve Paxos Gold karşılığı, düzenli denetlenen varlıklarla ABD doları ve külçe altın olarak tutuluyor.

Block Earner, Türkiye’deki Yatırımcıları Yeni Nesil Finans Sistemiyle Tanıştırıyor!

Block Earner, kullanıcıların birikim ve yatırımlarının güvenliğini sağlamak için en yüksek güvenlik standartlarında olan saklama platformu Fireblocks ile çalışıyor. Ayrıca günlük para yatırıp çeken kullanıcılardan takas (swap) ücreti dışında; para yatırma, para çekme ya da hesap ücreti gibi ücretler alınmıyor.

Hızlı getiri sağlayan fakat yüksek risk içeren karmaşık kazanç ürünlerinden birçok yatırımcının zarar gördüğü kripto para piyasasında Block Earner, USDC ya da Paxos Gold gibi dolara ve altına endeksli kazanç modelleriyle yatırımcılarına risksiz, getirisi yüksek ve güvenli bir orta yol sunmayı hedefliyor.

Erken Kayıt ve Referans Kampanyası ile Hediye Kazanma Fırsatı

www.blockearner.com.tr adresi üzerinden sadece e-posta bilgisini ileterek erken kayıt kampanyasına katılan kullanıcılar, kampanya koşullarını sağlaması durumunda 200 TL’ye varan hediye kazanıyor. Ayrıca her bir kullanıcı kendine özel referans linki ile dilediği kadar arkadaşını davet edebiliyor. Referans linki ile gelen her arkadaşı için de 100 TL hediye kazanma şansı yakalıyor.

Daha fazla DeFi Haberleri için: DeFi Haberleri

Daha fazla Borsa Haberleri için: Borsa Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version