Muhabbit

Blockasset Yeni NFT Ürününü Duyurdu!

Sporcu NFT ürünlerine bir yenisi daha katıldı!

Blockasset

Sadece sporculara özel dijital koleksiyon ürünlerini kullanıcılarına sunan yeni bir NFT platformu olan Blockasset, İtalya’nın ikonik futbolcusu Giorgio Chiellini‘nin NFT koleksiyonuna ev sahipliği yapıyor.

Sporcu NFT’leri, spor meraklılarının bazı anları ölümsüzleştirmelerine ve sporcularla bire bir etkileşim kurmalarına olanak tanıyan bir endüstri haline geldi. Kolay bir şekilde taklit edilebilen spor kartlarının aksine, dijital spor kartları ve NFT’ler blok zincirlerde güvenli bir şekilde oluşturuluyor.

Euro 2020 finalini dört gözle bekleyen Giorgio, “Takımıma ve ülkeme bu alanda liderlik etmek benim için büyük bir onur.” dedi. NFT lansmanı hakkında yorum yapan futbolcu, “NFT’ler inanılmaz bir yenilik. Blockasset ile ilk koleksiyonumu piyasaya sürmek benim için bir onur. Her zaman hayranlarla iletişim kurmanın yeni yollarını arıyorum ve NFT’ler bu konuda uzun zamandır yapılan en büyük atılım. Hayranların koleksiyona bayılacağından eminim.” dedi.

Blockasset Üzerinde Yer Alan NFT’ler Kullanıcılara Farklı Şanslar Sunuyor!

Chiellini’nin NFT’leri, Giorgio ile tanışma, imzalı forma, imzalı ayakkabı, çevrim içi soru-cevap etkinliğini de içeriyor.

Blockasset Genel Müdürü Paul Evans, konu hakkında şu açıklamaları yaptı:

Yeni NFT platformumuzu başlatmaktan mutluluk duyuyoruz. Chiellini ve David Trezeguet Altın Gol koleksiyonlarımız için platformu Euro 2020 bitmeden başlatmak için çok çalışıyoruz.

Blockasset NFT platformu, Chiellini ve David Trezeguet NFT koleksiyonlarını satışa 8 Temmuz 2021’de satışa sunmaya hazırlanıyor!

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Daha fazla NFT Haberleri için: NFT haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version