Muhabbit

Blockchain.com, Visa İle Yaptığı Anlaşmayla, Ödeme Sistemini Kolaylaştırmak İstiyor!

Yeni girişim ile birlikte kullanıcılar, kripto paralarını veya nakit bakiyelerini, Visa banka kartlarının kabul edildiği her yerde kullanabilecekler.

Popüler kripto para borsası Blockchain.com, Visa Card ile başlatacağı yeni girişimini duyurdu. Yeni girişim ile birlikte kullanıcılar, kripto paralarını veya nakit bakiyelerini, Visa banka kartlarının kabul edildiği her yerde kullanabilecekler.

Kullanıcılar ayrıca bu alışverişler karşılığında %1 oranında kripto para kazanabilecekler. Yapılan açıklamada yeni girişimin başlangıçta sadece Blockchain.com’un ABD’deki müşterilerine sunulacağı belirtildi.

Konu ile ilgili olarak Yahoo Finance ile bir röportaj gerçekleştiren Blockchain.com CEO’su Peter Smith, kartın bekleme listesinde şu anda 50.000 kişinin kayıt yaptırdığını belirtti.

“Kripto para ürünleri için hala çok fazla talep var, ancak talebin ticaretten daha çok DeFi’ı kullanmakla ilgilenen insanlara, bakiyelerini kullanarak kaydığını görüyorsunuz.”

Yeni girişim hakkında bir açıklama da Visa’nın kripto paralardan sorumlu başkanı Cuy Sheffield tarafından yapıldı. Sheffield, kripto paraların kullanıcılar tarafından benimsenmeye devam etmesinin, dünya çapında kabul görmesine bağlı olduğunu dile getirdi.

Yeni kartın, kripto para finans şirketi Swipe’ın da benzer kart girişiminin geliştirilmesine yardımcı olan Kaliforniya merkezli ödeme şirketi Marqeta tarafından desteklendiği belirtildi.

Marqeta’nın endüstri lideri Just-in-Time Funding yeni girişimi kapsamında, her Blockchain.com Visa Card’ın, doğrulanmış bir Blockchain.com cüzdan hesabına bağlanacağını belirtiyor. Ayrıca, müşterilerin, Visa banka kartlarını kabul eden her mağazada, çevrim içi ve fiziksel olarak ödeme yapmak üzere kripto para veya nakit bakiyelerini kullanabileceklerini belirtiliyor.

Twitter’dan anlık ve hızlı haber akışı için hesabımızı takip edebilirsiniz: https://twitter.com/Muhabbitcom

Daha Fazla Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version