Muhabbit

Blockchain.com, XRP Alım Satımını Durdurdu!

Borsa, 14 Ocak 2021 tarihinde XRP alım satım işlemlerini durduracak.

xrp

Kripto para borsası Blockchain.com, ABD finans piyasası düzenleyicisinin Ripple aleyhine açılan davasına atıfta bulunarak XRP ile ticaretini askıya aldığını duyurdu.

Yapılan açıklamada borsada XRP tokenleri ile alım satım işlemleri, 14 Ocak 2021 tarihinden itibaren askıya alınacak. Ripple aleyhindeki davanın belirsizliği göz önüne alındığında, Blockchain.com’da diğer borsalar gibi, XRP hizmetlerinin devam ettirilmesi için herhangi bir net tarih vermedi.

Bununla birlikte, XRP bakiyelerine sahip Blockchain.com müşterilerinin kripto paralarını gönderebileceği ancak alamayacağı resmi duyuru ile yayımlandı.

Duyuruda ayrıca listelenen kripto para varlıkları için destek sağlamanın ve iptal etmenin devam eden bir süreç olduğu da belirtildi. Borsa ayrıca şu açıklamayı yaptı:

“Blockchain.com’da, alım satım ve cüzdanımızda hangi varlıkları listeleyeceğimize ve muhafaza edeceğimize karar verirken, ağ güvenliğinden yasal uyumluluğa kadar her şeyi detaylıca inceliyoruz.”

Bilindiği üzere birçok kripto para borsası Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) davası eyleminin ardından XRP ile hizmetlerini durdurma kararlarını açıklamıştı. Coinbase , Bittrex , Bitstamp ve eToro, XRP ticaretini askıya alan borsalardan sadece bir kaç tanesi. Yakın zaman önce de Binance.US önümüzdeki hafta sorunlu dijital para birimini kaldıracağını açıkladı.

Yaşan bütün bu gelişmeler  XRP’nin piyasa fiyatını oldukça olumsuz etkiledi. Bitcoin ve diğer büyük kripto para birimleri son günlerde fiyat artışları yaşayıp toparlanırken, XRP ise herhangi bir hareket göstermeyerek 0.22 $ civarında mücadele ediyor.

Her açıdan düşüş yaşayan XRP’nin fiyatı düşmeye devam edecek mi?

Daha fazla XRP haberi için: XRP Haberleri

Telegram kanalımıza katılmak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.

Son Yazılar

Exit mobile version