Muhabbit

Blockchain Corona Virüs’e Deva Olabilir!

Brandon Mintz, blockchain teknolojisinin süregelen corona virüs pandemisi ile savaştığını belirtti.

Bir kripto ATM ağı olan Bitcoin Depot CEO’su Brandon Mintz’e göre blockchain topluluğu, corona virüs ile savaşmak için farmasötik ilaçlar geliştirme aşamasında önemli bir rol oynuyor.

Konu ile ilgili verdiği bir röportajda Mintz, blockchainin önümüze sunduğu fırsatlardan en yararlısının “varlıkların ve nesnelerin güvenlik durumu” olduğunu vurgulayarak, böyle bir benimseme durumunun temassız ödemeler ve çevrimiçi satışların artışıyla beraber, kripto ödeme sistemi içinde yararlı olduğunu söyledi.

Kripto Topluluğunun Corona Virüs Araştırmalarını Desteklemesi

Bitcoin Depot’un CEO’su, kaynakları blockchain destekli platformlar ile tahsis ederek coronavirus ile ilgili araştırmaların güçlendirilmesi hakkında yorum yaptı.

Corona virüs, dünya çapında bir pandemi haline geldiğinden bu yana, her zamankinden çok daha fazla çevrimiçi bilgi işlemek zorunda kaldık. Bu durumda blockchain teknolojisinin bize sağladığı teklifler ve ek güvenlik sistemleri bana göre çok yardımcı oldu. Bunun gibi gelişmelerin hayatımız için iyi bir şey olduğunu düşünüyorum. Bana kalırsa, mevcut kaynaklar dahilinde ve projenin potansiyeline uygunluğu varsa, çok daha fazla kurum ve kuruluş projelerini blockchain ile desteklemeyi düşünmeli.

Mintz, kripto toplumu arasında bir çare araştırmak için yol arama konusunda çok umutlu. Ona göre, toplumun büyük çoğunluğu bir şekilde virüs ile savaşmaya yardımcı olacak yenilikçi yolları şimdiden destekleyeme başlamış bile.

Pandemi Sonrası Dönemden Çıkartılacak Dersler

Mintz, pandemi sonra erdiğinde blockchain topluluğunun, yalnızca virüs ile ilgili araştırmalar için değil, bu teknolojinin sağladığı diğer faydaları da göreceğini belirtti.

Mintz, konu hakkında şu yorumu yaptı:

Bence bu durum ile ilgili en büyük çıkarımlardan bir, blockchain teknolojisinin ihtiyacımız kadar esnek bir halde olduğudur. Özellikle pandemi gibi senaryolarda, blockchain teknolojisi ile hasta verilerini işlemek ve iletişim takibi için işletmelere yardımcı olmak amacıyla kullanıldığına şahit olduk. Topluluk, blockchain’i tipik olmayan bir kullanım için uygulamanın bir yolunu bulmuş gibi görünüyor. Umudum bu eğilimin gelecekte de devam etmesi.

Bitcoin Depot CEO’su hükümetlerin pandemi esansında blockchain teknolojisine olan ilgisini heyecan verici olduğunu söyledi ve şunları aktardı:

Gerçekten her zaman daha ileriye gidebileceğimizi düşünüyorum. Pandemi ile birlikte, bu teknolojinin sınırsız olduğunu gördük. Bence bu yeni teknolojileri ve fikirleri benimsemek hükümetler için fazlasıyla faydalı bir durum sağlayabilir.

Son Yazılar

Exit mobile version