Muhabbit

Blockchain Game Alliance Demo Günü Tamamlandı!

İki bölümden oluşan demo oyun günü etkinliği, blockchain teknolojisinin oyun sektöründeki çeşitliliğini ve yeniliğini vurguluyor.

Blockchain Game Alliance (BGA) ekibi tarafından 4 – 11 Kasım tarihleri arasında düzenlenen 2 günlük etkinlik, büyük bir katılım ile tamamlandı. Etkinlik sırasında ürünlerini, oyunlarını ve hizmetlerini tanıtmak için 26’dan fazla üye firma BGA Oyun Demo Günü’ne katıldı.

Blockchain teknolojisi son zamanlarda oyun sektörüne doğru ilerlemeye başladı. Küresel oyun pazarından yapılan bir tahmine göre, 2020 yılında elde edilecek gelirin 159 milyar $’a yakın olacağı düşünülüyor. Bunun yanında halihazırda, tüm dünyada 2,7 milyara yakın oyuncu olduğu tahmin ediliyor. Bu sayı Dünya  nüfusunun neredeyse üçte birine yakındır. Bu benimseme göz önüne alındığında, oyun oynamak; yemek- içmek ve oksijen solumak kadar önemli bir hale gelmiş durumda.

Bu gelişmelerden faydalanmak isteyen, Blockchain oyun sektörü, oyuncuların bir kısmını blockchain teknolojisi ile oluşturulan oyunlar ile kendi taraflarına geçmesi için çalışmalarını hızlandırdı. Çünkü bu mevcut durumun, gelirlerini ölçülemez bir noktaya fırlatacağı düşünülüyor. 

Bu kapsamda ortaya çıkan Blockchain Game Alliance (BGA), blockchain teknolojisinin oyun endüstrisine tanıtabilmesi için oluşturuldu. BGA, kuruluşundan itibaren merkezi olmayan oyunların ortaya çıkmasını teşvik ediyor. Ayrıca oyun dünyasında daha yeni ve daha iyi oyun oluşturma, yayınlama, oynama ve daha güçlü topluluklar oluşturma imkânı sağlama yolunda girişimlerde bulunuyor.

BGA üyelerinin, oyunun her yönünün ve blockchain endüstrisinin temsilcileri olduğu söyleniyor. Düzenli olarak atölye çalışmaları ve sunumlar düzenleyen organizasyon, sektörde ciddi anlamda yol almış durumda.

Bunun yanında BGA kendisini, çeşitliliği teşvik etmeye ve daha fazla kadını blockchain oyun endüstrisinin bir parçası olmaya teşvik eden bir oluşum olarak adlandırıyor. Düzenlenen etkinlikler ile aynı zamanda, organizasyonun üyelerinin yaklaşan oyun tekliflerini ve en son gelişmeleri takip etmelerine imkan tanınıyor. Düzenlenen bu etkinliklere katılan oyuncular, kendilerinin blockchain tabanlı oyunlarla artırılmış gelecekten büyük ölçüde etkilendiklerini dile getiriyorlar.  

Blockchain Game Alliance Hakkında

Blockchain Game Alliance, oyun endüstrisinde blockchain teknolojisini teşvik etmeye kendini adamış bir kuruluştur. Blockchain teknolojileri hakkında farkındalığı yaymak ve oyunların etrafında güçlü topluluklar oluşturmak, yayınlamak, oynamak ve inşa etmek için yeni yollar geliştirme potansiyellerini vurgulayarak benimsemeyi teşvik etmeyi amaç edinmiştir.

BGA ayrıca bireylerin ve şirketlerin bilgi paylaşmaları ve işbirliği yapmaları, ortak standartlar oluşturmaları, en iyi uygulamaları oluşturmaları ve ağ oluşturmaları için açık bir forum sağlamaktadır.

Daha Fazla Blockchain Haberleri İçin: Blockchain Haberleri

Son Yazılar

Exit mobile version