Muhabbit

Blockchain Kampüsü Başlıyor!

Üniversitelerde ve mesleklerde Web3 ve blockchain farkındalığını artırmak amacıyla düzenlenen dijital ücretsiz etkinlik başlıyor!

Üniversitelerde ve mesleklerde Web3 ve blockchain farkındalığını artırmak amacıyla düzenlenen dijital ücretsiz etkinlik başlıyor! Hukuk, Eğitim, Sağlık, Mühendislik, Beslenme ve Diyetetik, Mimarlık, Finans, İşletme ve Psikoloji gibi birçok meslek dalını da içerisine alan bu etkinlik 26 Mart 2023 tarihinde online olarak gerçekleştirilecek.

Etkin Kampüsün Düzenlediği Blockchain Kampüsü 26 Mart’ta Başlıyor!

Etkin Kampüsün düzenlediği bu etkinlik Network alanı, standlar ve konferansların olduğu, katılımcıların standlar aracılığıyla etkileşim kurdukları bir konsept olarak karşımıza çıkıyor. Bu etkinlik ile ekosisteme yeni kullanıcılar kazandırılması hedefleniyor. Eğer sizde bu etkinlikten faydalanmak istiyorsanız 26 Mart 2023’te yerinizi alıp etkinlik sonunda dijital katılım belgenizi alabilirsiniz.

Etkinliğe katılım sağlamak isteyen kullanıcılar Etkin Kampüs sayfasından ücretsiz başvuru yapabilirler!

Etkinlikte bölümlere ve mesleklere özel Web3, blockchain ve blockchain girişimciliği gibi konular anlatılacaktır. Bölüm ve mesleklerin Web3 alanıyla entegrasyonu ve teknolojiyle uyumu etkinliğin konuları arasında yer alıyor. Bu etkinlik üniversite öğrencisi, çalışan ve şirket yöneticilerine yöneliktir.

Sosyal medya hesaplarımızdan bize katılabilir, son blockchain gelişmelerinden anlık ve hızlı haberdar olabilirsiniz: https://linktr.ee/muhabbitcom

Daha Fazla Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Son Yazılar

Exit mobile version