Muhabbit

Blockchain Takip Girişimi Metrika 14 Milyon Dolar Yatırım Aldı!

Seri A fonlaması ile birlikte 14 Milyon $ fon toplayan girişime fon sağlayan şirketler arasında Coinbase Ventures, Samsung Next, Nyca Partners ve SCB 10x bulunuyor.

Blockchain Muhabbit

Blockchain Muhabbit

Blockchain ağları için takip araçları ve çözümleri sunan ABD merkezli girişim Metrika, 14 Milyon $ yatırım aldı.

Seri A fonlaması ile birlikte 14 Milyon $ fon toplayan girişime fon sağlayan şirketler arasında Coinbase Ventures, Samsung Next, Nyca Partners ve SCB 10x bulunuyor.

Yeni sermaye ile birlikte platformunu daha da genişletmeyi amaçlayan Metrika, halihazırda birçok takip aracını kullanıcılarına sunuyordu. Daha fazla blockchain ağını takip etmeyi planlayan Metrika, aynı zamanda kullandığı araçları daha da geliştirmeyi hedefliyor.

Metrika, adaptasyonunu da artırmak adına ilgili fonlama sonrası pazarlama aktivitelerini de daha fazla artıracağının altını çizerken, kripto para ekosistemindeki pozisyonunu daha yukarı taşımayı hedefliyor.

Önemli Müşterileri Mevcut

Halihazırda birçok müşterisi bulunan Metrika, Algorand, Solana, ConsenSys, Dapper Labs (NBA Top Shot), ve Hedera Hashgraph gibi önemli platformlara ve projelere hizmet vermekte.

Gerçek zamanlı alarm sistemleri ile birlikte özel bir arayüz sunan Metrika, ağ üzerinde gerçekleşen işlemlerin neredeyse tümünü takip etme kapasitesine sahip durumda.

Fonlama ile birlikte ekibini de genişletmeyi hedefleyen Metrika’da aktif olarak 16 kişi çalışmakta. Bu kişiler arasında geliştiriciler, analistler ve ürün yönetimi departmanından kişiler bulunmakta. Ek olarak satış ve pazarlama departmanları da bulunan Metrika’da, fonlama sonrasında ekibin de genişletilmesi bekleniyor.

“Seed” yatırım döneminde 3,7 Milyon $’lık yatırım alan girişim, Seri A fonlaması ile birlikte ikinci yatırımını da almış durumda. İki yatırım havuzu ile birlikte toplamda 17,7 Milyon $ yatırım alan “startup” tarafında geliştirmeler tüm hızıyla sürüyor.

Blockchain haberleri için: Blockchain Haberleri

Telegram kanalımıza katılın.

Son Yazılar

Exit mobile version