Muhabbit

Blockchain ve Kripto Para Konferansı All In Blockchain Başlıyor!

Blockchain teknolojisi ve kripto paralar ile ilgili gerçekleştirilecek konferansta, konulara dair birçok soru ele alınacak.

All in blockchain Turkey Muhabbit

All in blockchain Turkey Muhabbit

Blockchain ve kripto para konferansı All In Blockchain başlıyor.

Blockchain teknolojisi ve kripto paralar ile ilgili gerçekleştirilecek konferansta, konulara dair birçok soru ele alınacak.

18 Haziran 2021 tarihinde gerçekleşecek konferans ile birlikte global ve ulusal birçok isim ağırlanacak. Etkilik sanal bir ortamda gerçekleşecek.

Giriş seviyesindeki katılımcılar ve uzmanların tümünün ilgisini çekecek şekilde hazırlanan konferansın tüm kesimlere hitap etmesi hedefleniyor.

İki farklı salonda eş zamanlı olarak gerçekleşecek etkinlikte blockchain, kripto finans, DeFi, NFT’ler, blockchain kullanım alanları ve regülasyonlar da dahil olmak üzere birçok konu ele alınacak.

Etkinliğe katılacak konuşmacılar arasında Emin Gün Sirer, Çağla Gül Şenkardeş, Barış Özistek, Ali Osman Çıbıkdiken ve Tansel Kaya gibi birçok değerli isim de bulunuyor.

Etkinlik tarihine kadar konuşmacı olarak yeni kişilerin de listeye ekleneceğini bildiren All In Blockchain ekibi, etkinliğin ana odağının kripto finans ve kripto paralar olacağının altını çiziyor. Etkinlikte sektör ile ilgili tüm konuların A’dan Z’ye ele alınması planlanıyor.

Etkinlik süresince sorularını konuşmacılara yöneltebilecek olan katılımcılar, sponsor fimaların stantlarını ziyaret ederek firma temsilcileriyle görüşme şansına da sahip olacak.

Etkinliği ücretsiz kayıt olmak için burada bulunan linke tıklayabilirsiniz.

Blockchain haberleri için: Blockchain Haberleri

Telegram kanalımıza katılın.

Son Yazılar

Exit mobile version