Muhabbit

BlockDown 2.0, 2020 Yazına Bomba Gibi Geliyor!

BlockDown başarılı geçen ilk 3D sanal konferansından sonra haziran ayında BlockDown 2.0 ile katılımcılarıyla buluşacağını açıkladı.

blockdown 2020 muhabbit

BlockDown başarılı geçen ilk 3D sanal konferansından sonra haziran ayında BlockDown 2.0 ile katılımcılarıyla buluşacağını açıkladı.

Corona virüsü nedeniyle tüm dünya evlerinde, sosyal mesafe ve izolasyon virüsün yayılımı konusunda oldukça önemli bir yer tutuyor. Çoğu insan bu sürekli izolasyon hâlinden dolayı konsantrasyon bozukluğu, depresyon gibi psikolojik rahatsızlıklar yaşıyor. Hem insanların moralini yerine getirmek hem de kripto para dünyasını toparlamak için çok başarılı bir organizasyon olan BlockDown, 18-19 Haziran’da ikinci konferansını düzenleyeceğini açıkladı.

BlockDown 2.0’da Bizi Neler Bekliyor?

1000’den fazla katılımcı ve 50’den fazla konuşmacının yanı sıra birçok medya kuruluşunun katıldığı ilk konferanstan sonra ikincisi yapılacak olan BlockDown, Bitcoin.com ve Cryptoslate gibi önde gelen haber merkezleri tarafından canlı olarak yayınlanacak. Etkinliğe katılımın önünde bir mâni olmaması adına 3D katılımın yanı sıra 2D olarak da katılım olanağı olduğu belirtiliyor.

İkinci 3D sanal konferansı için özel bir kampanya sunan BlockDown, kayıt olan ilk 1000 kişiye ücretsiz bilet veriyor. Bununla birlikte çeşitli avantaj ve imkânların kampanya dahilinde olduğunun da altını çiziyor.

18 Haziran’da başlayacak olan BlockDown 2.0, 19 Haziran’da yapacağı kapanışını After Party ile renklendirecek. After Party’de DJ’lerin ve lazer şovlarının olması bekleniyor. Üstelik sürprizler After Party ile kalmıyor, Diamond ve Gold sponsorlar sahnede kendi sunumlarını yaparak katılımcılarla yakın iletişimde bulunabilecekler.

Mastermind Paneline de ev sahipliği yapacak olan BlockDown 2.0, canlı yayında uzman isimlerle kripto para dünyasının karşılaştığı problemler ele alınarak, endüstriyi geliştirmek için çözüm yolları öne sürülecek.

BlockDown 2.0 katılımcıları, konferans öncesinde kendi avatarlarını tasarlama şansı da bulacak. Ayrıca özellikle firmalar için çok önemli bir nokta olan stand ziyaretçilerinin verileri de sanal konferans sırasında tutulabilecek.

İlk BlockDown Sanal Konferansı Çok Başarılıydı!

İlk konferans kripto para dünyasının tanınmış isimleri olan Akon, Erik Voorhees, Roger Ver e Datahash ve Nicholas Merten gibi isimlerden çok iyi geri dönüt almıştı. BlockDown 2.0’ın da en az ilki kadar iyi olması bekleniyor.

BlockDown’ın kurucu ve CEO’su Erhan Korhaliler;

“Sektörün önde gelen sanal Blockchain konferansını gerçekleştirirken elimizden geldiğince inovatif düşünmeye ve sınırları zorlamaya devam ediyoruz. Yine çok değerli konuşmacıların olacağı bir etkinlik bizi bekliyor. Üstelik bu kez “Mastermind” ile sektörün önemli isimleri Blockchain dünyasındaki sorunları ele alacak.”

Corona virüsü pandemisi nedeniyle yaşadığımız şu karantina günlerinde kripto para dünyasını ve Blockchain camiasını bir arada tutmak için çok çaba sarf eden Erhan Korhaliler ve alanında lider Blockchain PR ajansı EAK Dijital, BlockDown 2.0’ın kilit isimleri olmaktadır.

Son olarak CEO Korhaliler, ilk kez bu inanılmaz atmosferi yaşamak isteyenler için 3D BlockDown dünyasını herkese ücretsiz bir şekilde açacaklarını açıkladı. Ve ekledi;

“3D sergi alanından after party’ye kadar unutulmaz anlar yaşamak için yapmanız gereken tek şey kayıt olup sanal avatarınızla bize katılmak.”

Son Yazılar

Exit mobile version