Muhabbit

BlockDown 2.0 Türkçe Simultane Çeviri İle Geliyor!

İlki çok beğeni toplayan BlockDown, 2.0 versiyonunda Türkçe simultane çeviri seçeneği ile geliyor.

blockdown 2020 muhabbit

İlki çok beğeni toplayan BlockDown, 2.0 versiyonunda Türkçe simultane çeviri seçeneği ile geliyor.

Dünyanın ilk küresel sanal Blockchain konferansı olan Blockdown’ın beklenen ikinci konferansının tarihi belli oldu. 18-19 Haziran tarihlerinde kripto para dünyasını birleştirecek olan konferansın Türkiye katılımcıları için de bir sürprizi var. Kripto para dünyasında önemli bir yer kaplayan Türkiye kripto para topluluğu için, tüm BlockDown 2.0 etkinliği süresince İngilizce ve Türkçe simultane çeviri yapılacak.

BlockDown’ın kurucusu Erhan Korhaliller, etkinliğin sadece İngilizce bilen kesime değil, çok daha geniş bir kesime ulaşmasını sağlamak için bu yolu seçtiklerini açıkladı. Bu şekilde “BlockDown’ı olabildiğince fazla insana ulaştırma” misyonlarına da ters düşmemiş olan Korhaliller:

“Türkiye’de çok fazla zaman geçiren biri olarak; Blockchain teknolojisinin ülkede oluşturduğu heyecanı ve tarif edilemez çoşkuyu anlıyorum. Ayrıca Türk topluluğunu BlockDown’da ağırlamayı dört gözle bekliyoruz.”

Merakla beklenen BlockDown 2.0, sektörün önemli isimlerini ağırlayacak. Kripto para dünyasının Akon City ile de tanıdığı Grammy adayı sanatçı Akon, Ripple’ın CTO’su David Schwartz ve Stellar’ın kurucu ortağı Jed McCaleb’in de aralarında bulunduğu birçok değerli isim etkinlikte yer alacak.

3D Olmasanız Da Olur!

Evet 3D dünyada yer alan sanal Blockchain konferansı bir ilk ancak 3D olarak katılma şansı olmayanlar için 2D katılım da mümkün. Katılımcılar 3D ortamda kendi avatarlarını oluşturup diğer katılımcılar ile tanışma, stant alanını ziyaret etme ve görüşme imkânı buluyor. Ancak etkinliğin tamamı standart bir 2D etkinlik formatından da takip edilebiliyor.

Bununla birlikte yaz konseptinde seyredecek olan etkinliğin farklı bilet seçenekleri mevcut. İsterseniz ücretsiz olarak katılabileceğiniz etkinliğe, VIP bilet alarak yat partisine ve özel mastermind toplantısına katılım sağlayabilirsiniz.

BlockDown ekibi, dünyayı etkisi altına alan Corona virüsü nedeniyle evlerine kapanmak zorunda kalan kripto para yatırımcıları için güzel bir etkinlik olmasını planlıyor. Evden çıkmadan da sosyalleşmenin ve kripto para dünyasının önemli isimlerini tanımanın mümkün olduğu bu güzel etkinlik, sektörün önde gelen kripto para haber siteleri olan Bitcoin.com ve Cryptoslate üzerinden canlı olarak yayınlanacak. Canlı yayınla birlikte çok daha fazla insanın bu deneyimden bir nebze olsun yararlanması hedefleniyor.

Etkinlik ile ilgili daha fazla bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Son Yazılar

Exit mobile version