Muhabbit

BlockDown TV Yayın Hayatına Başlıyor!

Uluslararası Sanal Blockchain Konferansları ile adından söz ettiren BlockDown, gözünü yayın hayatına dikti!

blockdown 2020 muhabbit

Uluslararası Sanal Blockchain Konferansları ile adından söz ettiren BlockDown, gözünü yayın hayatına dikti!

Dünyanın dört bir yanından kripto para dünyasını birbirine bağlayan platform BlockDown, yeni projesini duyurdu. Sanal Blockchain konferansı denildiğinde akla gelen isim BlockDown, başarılı geçen BlockDown ve BlockDown 2.0’dan sonra etkinlikler sırasında yapılan röportajları, önemli haberleri yayınlamak amacıyla BlockDown TV projesini hayata geçiriyor.

Dünya çapında 9 binden fazla insana ulaşmış olan BlockDown 2.0 sonrası etkinliklerin, söyleşilerin kısacası tüm içeriğin BlockDown TV üzerinden paylaşılacak olması, etkinliğe katılamayanları oldukça sevindirdi.

BlockDown TV sayesinde BlockDown 2.0 sırasında gerçekleşen Ripple CTO’su David Schwartz’ın konuşması veya Coindesk’in Binance CEO’su Changpeng Zhao ile yaptığı söyleşinin tamamı ücretsiz olarak kripto para dünyasının sakinleriyle paylaşılacak.

Üstelik sadece BlockDown 2.0 etkinlikleri yayınlanmayacak. Platform, uzak veyahut yakın geçmişte yapılmış tüm BlockDown etkinlik sunumlarını, söyleşileri, tartışma programlarını, panelleri ve açık oturumları yayınlayacaktır. Bununla birlikte ilerleyen dönemlerde yapılacak olan etkinlikleri de ücretsiz olarak BlockDown TV üzerinden yayına koyacaktır.

Tıpkı BlockDown 2.0’da olduğu gibi BlockDown TV platformunda da Türkçe dil desteği olacağı duyuruldu. Türkçe, İngilizce ve İspanyolca olarak yayın yapacak olan BlockDown TV’de dil ayarını seçmeniz yeterli. Dünyanın her bir bölgesindeki insanları Blockchain ve kripto para dünyasına çekmek için, dil seçeneği yelpazesinin daha da genişletileceği düşünülüyor.

Parlak Fikir Korhaliller’den!

Kripto para dünyası tarihine iki başarılı sanal konferans yazmış olan BlockDown’ın bu yeni fikri EAK Digital Blockchain PR Ajansı Kurucu ve CEO’su Erhan Korhaliller’den çıktı. Korhaliller;

”BlockDown kuruluşundan bu yana birçok kişi için inanılmaz bir deneyim kaynağı oldu. BlockDown TV’nin piyasaya sürülmesiyle, birbirleriyle etkileşim içinde kalmak isteyen ve kaliteli içerik arayan kripto para dünyası sakinleriyle BlockDown ekosistemini ve topluluğunu oluşturma sürecimizi hızlandırıyoruz.”

Ayrıca BlockDown Topluluğu’ndakilerin birçok hizmetten yararlanabileceği de açıklandı. Blockchain endüstrisinin önde gelen isimlerinin yer aldığı etkinliklere özel davetiyeler, Blockchain projelerinden özel teklifler veyahut indirimler, BlockDown konferanslarına erken kayıt hakkı bu hizmetlerden birkaçı.

Proje, haberin yayın saatinde erişime açık ve yayında olacaktır.

 

Son Yazılar

Exit mobile version