Muhabbit

BlockFi CEO’su: Kripto Para Düzenlemeleri Ekosistem İçin İyi Olacak!

CEO, düzenlemelerin gerekli olduğunu belirtiyor.

Zac Prince-BlockFi

Zac Prince-BlockFi

BlockFi CEO’su Zac Prince, kripto para endüstrisinde çok fazla karmaşa olduğu konusunda Amerika Birleşik Devletleri Senatörü Elizabeth Warren ile aynı fikirde olduğunu açıkladı. CEO, düzenlemelerle gelen netlik sayesinde ekosistemin olumlu yönde etkileneceğini de belirtti. 

Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz günlerde, Senato Bankacılık Komitesi’nde, Senatör Warren’ın kripto paralara karşı genel olarak kritik bir duruş sergilediği bir oturumda ABD hükümeti destekli bir merkez bankası dijital para birimi üzerine konuşmalar yapıldı.

Senatör Warren komite konuşmasında, kripto paraları “berbat bir yatırım” olarak adlandırdıktan sonra, Dogecoin’i ( DOGE ) “sahte” bir para birimi olarak adlandırmıştı. Warren ayrıca, kripto para birimlerinin oynaklığının onları bir değişim aracı olarak uygunsuz hale getirdiğini de belirtmişti.

Bu duruma atıf yaptığı konuşmasında, düzenleyicilerin kripto paralara olan ilgisini, teknolojinin doğal bir evrimi olarak tanımlayan Prince, yakın zaman önce düzenlenen Senato Bankacılık Komitesi oturumları gibi tartışmaların kripto para sektörü için genel olarak çok olumlu eğilimler olduğunu belirtiyor. Prince ayrıca kripto paralar hakkındaki düşüncelerini şu ifadelerle ile getirdi:

“Kripto paralar milyonlarca insan için önemli bir servet yaratan varlık sınıfı haline geldi. Çünkü son on yılın yedisinde en iyi performans gösteren varlık sınıfı oldu.”

Kripto para birimleriyle ilgili yaklaşan düzenlemeler hakkındaki görüşü sorulduğunda, kuralların ekosistem için elverişli olmasını beklediğini söyleyerek şu açıklamayı yaptı:

“Düzenleyici netlik, BlockFi gibi şirketlerin yenilik yapmaya devam etmelerini sağlıyor. Tüketicilerin ve yatırımcıların bu sektöre büyük bir güvenle katılmalarını sağlıyor.”

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version