Muhabbit

Bloomberg Dünyanın En Zengin Kripto Para Yatırımcısını Açıkladı!

Detaylar haberimizde!

Bloomberg

bloomberg muhabbit

Dünyanın önde gelen kripto para borsalarından biri olan Binance’in CEO’su CZ, Bloomberg raporuna göre dünyanın en zengin kripto para yatırımcılarının başında yer alıyor.

Bloomberg’den elde ettiğimiz bilgilere göre Binance, işlem hacmi olarak en büyük kripto para borsası konumunu uzun bir süredir elinde tutuyor. Bununla beraber borsanın CEO’su ve kurucusu CZ, dünyanın en zengin kişileri sıralamasında 11. sıraya yükseldi.

40’lı yaşlarındaki kripto para girişimcisi, Bitcoin ve BNB gibi kişisel yatırımlarının hariç tutulduğu hesaplamaya rağmen, Asya’nın en zengin milyarderi Mukesh Ambani’yi geride bırakmayı başarıyor.

Bloomberg’in tahminlerine göre CZ, an itibarıyla net değer olarak 11 milyar $’a sahip olan Oracle’ın kurucu ortağı Larry Ellison’ın hemen ardında.

CZ’nin Gözü Yükseklerde!

CZ’nin serveti hakkında ilk defa tahmin yapan Bloomberg, Binance’in bu büyüme hızıyla devam etmesi halinde Meta’nın kurucusu Mark Zuckerberg ve Google’ın kurucu ortağı Larry Page ve Sergey Brin gibi teknoloji sektörünün önde gelen isimlerinin ardına geçme olasılığını yüksek görüyor.

An itibarıyla Zuckerberg 5. sırada yer alırken, Larry Page ve Sergey Brin 6 ve 7. sırayı kapatmış durumda. Bununla birlikte Tesla CEO’su Elon Musk 263 milyar $’lık servetiyle milyarderler listesinde ipi göğüsleyen isim oldu.

Bildiğiniz gibi geçtiğimiz yıl BNB, fiyatını %1300 oranında arttırdı. Eğer BNB bu tür bir ivmelenmeyi devam ettirebilirse, CZ ilk 10 milyarder listesine giren ilk kripto para girişimcisi ünvanını kazanacak.

Teknik analistimiz CryptoTEPE’nin hazırlamış olduğu BNB analizi için buraya göz atabilirsiniz.

Daha fazla Borsa Haberleri için: Borsa Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version