Muhabbit

BloombergHT’ye Konuk Olan Avalanche Foundation Yöneticisi Dr. Aytunç Yıldızlı Avalanche Summit Etkinliğinin Detaylarını Aktardı!

Dr. Aytunç Yıldızlı: ”Tam da korona döneminde doğmuştu Avalanche, bu toplumun da ilk defa buluştuğu bir etkinlik oldu. Gerçekten çok mutluyuz!”

Aytunç Yıldızlı

Aytunç Yıldızlı

Tüm blokzincir camiasının gözü Barselona’da gerçekleşen Avalanche Summit etkinliğine yöneldi.

Sosyal medyadan takip ettiğimiz etkinliğe dair detayları ise bugün, Dr. Aytunç Yıldızlı BloombergHT’de yayınlanan ve moderatörlüğünü Sefer Yüksel‘in yaptığı Kripto Para Programı’na online katılarak aktardı.

Programı merak edenler için, konuşulanları sizler için derledik.

Sefer Yüksel’in; “Kripto para ve blokzincir dünyası Barselona’da buluştu. Siz de oradasınız. Bize biraz detayları aktarır mısınız? Sanırım bütün ekosistem orada değil mi?” sorusuna, cevap olarak, Yıldızlı şu şekilde yanıt verdi;

Kesinlikle öyle! Kripto para ve blokzincir dünyası burada ve bunun yanında ciddi bir kurumsal ilgi de var. Avalanche ve çeşitli akıllı sözleşme platformları biliyorsunuz tek bir şirketten veya tek bir yazılımcı grubundan oluşmuyor. Bir aile haline geliyorlar. Ethereum ile başlayan bu silsile bir komünite, bir topluluk oluşturdu.”

İlginizi çekebilir: Avalanche Nedir?

Avalanche summıt

Barselona’da başka Avalanche etkinlikleri de Yapılıyor

Barselona’da başka Avalanche etkinliklerinin de yapıldığını söyleyen Yıldızlı konuşmasına şu şekilde devam etti.

Dün mesela, benim bulunduğum bu yerde, yine Avalanche üzerinde gerçekleşen bir proje adına UNICEF bir etkinlik düzenledi. Burada etkinliğe katılım sağlayan birçok kurum var. Mastercard, JPMorgan az önce söylediğim gibi UNICEF burada. Ayrıca Türkiye’den; Vestel, Yapı Kredi ve TOGG’un CEO’su Mehmet Gürcan Karakaş da burada hatta bugün konuşma yapacak.”

Alışılageldik etkinliklerden çok farklı!

Yıldızlı, Bu etkinliğin bugüne kadar yapılan diğer blokzincir etkinliklerinden çok daha farklı olduğunu belirtti.

Herkesin buluştuğu bir yer oldu. Tam da korona döneminde doğmuştu Avalanche, bu toplumun da ilk defa buluştuğu bir etkinlik oldu. Gerçekten çok mutluyuz! Bu etkinlik, alışılageldik blokzincir ve kripto para konferanslarından çok daha farklı. Çünkü bir yandan bu işin teknolojisi konuşuluyor. Bildiğiniz üzere kripto para ve blokzincir ile ilgili projeler hakkında, kimisi bu işin teknolojisini, ileri ittirmeye çalışırken; kimisi ise bu geliştirilen teknolojiye odaklanarak kendi projelerine entegre etmeye çalışıyor.” 

Etkinlik ile ilgili diğer detayları: Avalanche Summit etkinliğin’de neler oluyor? adlı haberimizden ulaşabilirsiniz.

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version