Muhabbit

Bored Ape’in Discord Kanalına Yapılan Siber Saldırı, ApeCoin’i de Etkiledi!

Yaşanan siber saldırı sonrası Bored Ape Yacht Club’ın popüler tokenı olan ApeCoin de etkilendi.

APE token

Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz günlerde popüler NFT koleksiyonu Bored Ape Yacht Club’ın resmi Discord sunucusu siber saldırıya maruz kalmıştı. Saldırı sonrası Bored Ape Yacht Club Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, bu yaşanan olayın 1 Nisan şakası olmadığını, varlıklarını korumak için kullanıcıların Discord’dan herhangi bir mintleme işlemi gerçekleştirmemeleri gerektiğini vurgulamıştı.

Bored Ape Yacht Club, yaşanan siber saldırı hakkında detaylı bilgi vermedi. Fakat kullanıcılarına Discord kanalındaki linklere tıklamamaları için sık sık uyarılarda bulundu.

İlginizi Çekebilir: NFT Nedir?

Daha fazla Metaverse haberleri için: Metaverse Haberleri

Bored Ape’in Discord Kanalına Yapılan Siber Saldırı, ApeCoin’i de Etkiledi!

Bored Ape Yacht Club

Yaşanan Discord siber saldırısı, bir Mutant Ape Yacht Club NFT’sinin çalınmasıyla sonuçlandı. Siber saldırıda çalınan NFT’nin değeri 20 ETH iken, çalındıktan sonra 23.64 ETH gibi bir fiyattan alıcı bulmayı başardı.

Bored Ape Yacht Club‘ın ses getiren ApeCoin’i ise yaşanan siber saldırı sonrası oldukça durağan bir pozisyon aldı. Yaşanan saldırı sonucu panik yaşayan topluluk ise sessizliğini koruyor. Anlık CoinMarketCap sıralamasında 46. sırada yer alan ApeCoin, güncel olarak 12,69 dolardan işlem görmekte.

Hem token hem de ağ açısından durgunluk döneminde olan ApeCoin’in gelecek günlerde ibreyi hangi yöne çevireceği ise büyük merak konusu haline geldi.

Daha fazla Bitcoin Haberleri için: Bitcoin Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version