Muhabbit

Bored Apes Yaratıcısı Yuga Labs, ‘Otherside’ İsimli Yeni Projesinin Fragmanını Yayınladı!

ApeCoin’in bu haftaki duyurusu ve teaser tweeti, projenin ApeCoin kullanacağının en önemli işaretleri olarak kabul edilebilir.

Bored Ape Yacht Club

Bored Ape Yacht Club

Dünyaca ünlü Bored Ape Yacht Club NFT koleksiyonunun yaratıcısı Yuga Labs, ‘Otherside’ isimli yeni bir proje için tanıtım fragmanı yayınladı.

Fragmanı ilk izlediğimizde dikkat çeken ayrıntının teaser’da Otherside’ın ne olduğunun tam olarak açıklanmıyor olması diyebiliriz. Fakat proje daha önce “kültür, oyun ve ticaret” üzerine odaklanacağını özellikle belirtmişti. Son yaşanan gelişmelere bakarsak; ApeCoin’in bu haftaki duyurusu ve teaser tweeti, projenin ApeCoin kullanacağının en önemli işaretleri olarak kabul edilebilir.

Daha önceki haberlerde yer aldığı gibi Yuga Labs’in farklı popüler NFT türleri ile uyumlu ve oyun merkezli bir sanal dünya üzerinde çalıştığı söyleniyordu.

Yayınlanan fragmanda Mutant Apes, CryptoPunks ve Meebits gibi NFT koleksiyonlarından örnekler de gösteriliyor. CryptoPunks ve Meebits’in yaratıcısı Yuga Labs ile Larva Labs arasındaki bir IP satın alma anlaşmasının merkezinde yer alıyor. Yayın zamanı itibarıyla, teaser 60.000 gösterimden fazla izlendi.

APE token

nWay, Bored Ape Yacht Club (BAYC) ile İş Birliği Yapıyor

Bir diğer yeni gelişme olarak, 16 Mart 2022’de Animoca Brands’in yan kuruluşu nWay şirketi, Bored Ape Yacht Club (BAYC) ile iş birliği içinde yeni bir “oyna-kazan” oyunu üzerinde çalıştıklarını duyurdu.

Bu son teaser’ın doğrudan söz konusu olan girişimle ilgili olup olmadığı ise şu an tam olarak net değil. Ayrıca Animoca’nın kurucu ortağı Yat Siu‘nin, ApeCoin’e bağlı olan merkeziyetsiz özerk organizasyonun (DAO) yönetim kurulunda yer aldığı biliniyor.

TradingView verilerine göre ApeCoin şu anda (20 Mart 2022/21:54) yaklaşık 10.40 dolardan işlem görüyor.

Daha fazla NFT Haberleri için: NFT haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version