Muhabbit

Borsalara Stablecoin Girişi Devam Ediyor!

CryptoQuant verilerine göre, son 6 günde kripto para borsalarına stablecoin girişleri yeniden artışa geçti.

stablecoin

Kripto para borsalarına stablecoin girişleri devam ediyor.

CryptoQuant verilerine göre, son 6 günde kripto para borsalarına stablecoin girişleri yeniden artışa geçti.

14 Ocak ile 17 Ocak arası kripto para borsalarından sert stablecoin çıkışları görülürken, 17 Ocak itibarıyla girişler yeniden artmış durumda.

Whale Alert verilerine göre USD Coin (USDC) tarafında da yeni basımlar görülürken, son 24 saat içinde 120 Milyon $ değerinde yeni USDC basılmış durumda.

Son bir haftada yaşanan yeni girişleri ile birlikte 28,000 $ seviyelerine kadar gerileyen Bitcoin, yeniden 33,000 $ seviyelerinin üzerini test ediyor. Yaşanan düşüş ile birlikte yüzde 30’lara varan kayıp yaşayan altcoinlerde, dün itibarıyla ciddi bir toparlanma görüldü. Yüzde 20’yi geçen artışlar yaşayan altcoinlerden bazıları son zirvelerini yeniden test etme arayışı içinde.

Bu noktada haftalık kapanış birçok analist için büyük önem arz ediyor. Yükselişin devamının teyidi için haftalık kapanışın oldukça önemli olduğunu belirten analistler, “Pazar günkü kapanışı takip edin” mesajını veriyor.

42,000 $’lık zirvesinin hayli gerisinde olan Bitcoin, yeni hafta ile birlikte tüm zamanların en yüksek seviyesini yeniden test edebilir mi?

Stablecoin haberleri için: Stablecoin Haberleri

Telegram kanalımıza katılın.

Son Yazılar

Exit mobile version