Muhabbit

Borsalarda Küresel Kriz Devam Ediyor. Coinbase’in İşe Alımlarını Durdurması Üzerine Gündem Durulmuyor!

Dünyayı kasıp kavuran küresel kriz devam ederken, büyük kripto para borsaları da bu krizden etkilenmeye devam ediyor.

2022 yılı ilk çeyrek kazanç raporunda zarar açıklayan ünlü kripto para borsası Coinbase, bu kez ise işe alım süreçlerini dondurduğunu açıkladı. Dünyayı kasıp kavuran küresel kriz devam ederken, büyük kripto para borsaları da bu krizden etkilenmeye devam ediyor.

Coinbase

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri olan Coinbase şirketi konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelerde bulundu:

 “Ön görebildiğimiz bir gelecek için işe alım pozisyonlarını durduruyoruz ayrıca anlaşma sağlanan işe alımlarını da iptal ediyoruz.”

İşe alımların durdurulma sebebi olarak piyasa koşulları ve şirketin öncelik verdiği konular olduğu belirtildi.

Rain, Bitso ve Mercado gibi dünyaca ünlü borsalar da geçtiğimiz günlerde işçi çıkaracağını, Gemini borsası ise çalışan sayısını %10 düşüreceğini açıklamıştı.

Coinbase’in İş Tekliflerini İptal Etmesi Üzerine Yorumlar Yapılıyor!

Coinbase borsasının almış olduğu bu kararın ardından iş teklifi almış kişiler sosyal medya üzerinden önemli açıklamalarda bulundu. Şubat ayında Coinbase şirketinden teklif almış Chung Wook Ahn konuyla ilişkili olarak şu açıklamalarda bulundu:

“Coinbase’in işe alınanları yönetme konusunda gösterdiği sorumsuzluk neticesinde çaresiz kaldım. OPT vizesine sahip uluslararası bir öğrenci olarak, pozisyonumu korumak için sadece 90 günüm kaldı.”

Chung Wook Ahn’ın yanı sıra Adam Kopec de Coinbase şirketinde görev alacak kişiler arasındaydı. Coinbase’in bu hamlesi üzerine şu yorumlarda bulundu:

“Dün öğrendiğimde şok oldum. Web3’te kim harika işler yapıyor, kimlerle görüşmeliyim?”

Açıklamasında Coinbase’in bu hamlesine çok şaşırdığını belirten Kopec, iş tekliflerine açık olduğunun da ayrıca altını çizdi.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Daha fazla Bitcoin Haberleri için: Bitcoin Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version