Muhabbit

Borsalarda Tutulan Ethereum Miktarı Azalıyor!

Ethereum yükseliş trendine başlıyor mu?

borsalarda tutulan

Borsalarda tutulan Ethereum miktarı, kripto para fiyatının artması ile beraber son iki gün içinde ciddi bir şekilde düşüş gösterdi.

CryptoQuant’tan aldığımız veriler, şu anda sadece 8.1 milyon ETH’nin merkezi borsaların rezervinde bulunduğunu gösteriyor.

Ethereum’ların hızlıca borsalardan çıkış yapması, Ethereum sahiplerinin, kripto paralarını bir süre daha elinde tutmak istemesine işaret ediyor. Konu hakkında Nugget News’ten Alex Saunders, “24 saat içinde 11 milyon ETH’den 10 milyon ETH’ye düşüş görüldü. Bu bağlamda 10 gün içinde, borsalardaki ETH miktarı tükenecek!” dedi.

Bugünün erken saatlerinde Saunders, Ethereum rezervlerindeki düşüşün %20 daha arttığını ve bu durumun önümüzdeki 48 saat içinde ETH’lerin tükenebileceğine yol açabileceğini belirtti.

Başka veri sağlayıcıları da, Mayıs 2020 ortalarında tüm zamanların en yükseği olan 14.1 milyonu gördükten sonra, ETH rezervlerinin %42 düşüş gösterdiğini söylüyor.

Glassnode’dan aldığımız veriler, merkezi borsalardaki ETH rezervlerinin Temmuz 2018’den bu yana düşüş göstermediğini söylüyor. An itibarıyla Ethereum’un dolaşımdaki arzının yalnızca %7’si borsalarda tutuluyor.

Saunders bu verileri, Ethereum için tüm zamanların en yüksek seviyesine giden bir boğa koşusu olarak yorumluyor.

Bildiğiniz gibi geçtiğimiz günlerde, BTC’ye olan talep BTC’nin arzını geçtiğinde, 90 gün gibi kısa bir sürede, Bitcoin fiyatı 4 katına çıkmıştı.

Ethereum’un hala tüm zamanların en yükseğine çıkamamış olması, belli başlı yatırımcıları kendine çekiyor. Bununla beraber borsalarda tutulan Ethereum miktarı azaldıkça, ETH fiyatının yükseliş göstermesi fazlasıyla olası.

Daha fazla Borsa Haberleri için: Borsa Haberleri

Daha fazla Altcoin Haberleri için: Altcoin Haberleri

Telegram kanalımıza katılmak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.

Son Yazılar

Exit mobile version