Muhabbit

Brave Browser’dan DeFi Adımı! Merkezsiz Borsa Geliyor!

Popüler web tarayıcısı Brave, merkezsiz borsa kurmaya hazırlanıyor.

brave

brave

Popüler web tarayıcısı Brave, merkezsiz borsa kurmaya hazırlanıyor.

25 milyon kullanıcıya sahip Brave Browser, yeni yol haritası ile birlikte merkezsiz borsa kuracağını açıkladı.

Basic Attention Token’ın (BAT) 2.0 yol haritası kapsamında birçok yeni özelliğin kullanıcılarla buluşturulacağı belirtiliyor.

Tarayıcı üzerinde halihazırda bir kripto para cüzdanı bulunuyordu. Cüzdan BAT 2.0 ile birlikte yeni haline bürünecek. Ek olarak Brave artık sadece bir web tarayıcısı olarak kalmamayı, merkezsiz finans dünyasına adım atarak kullanıcıların faiz elde edebileceği, varlıklarını kiralayabilecekleri ve aynı zamanda alım-satım yapabilecekleri merkezsiz bir borsa kurmayı planlıyor.

Konu ile ilgili olarak Brave CEO’su Brendan Eich, tüm kullanıcıların rahatça kullanabileceği merkezsiz bir platform için çalışmalarını ve araştırmaları sürdürdüklerini açıkladı.

Tarayıcı üzerinde işlemlerin yapılabilmesi için halihazırda Binance, Gemini ve Crypto.com için Widget barındıran Brave, yeni adımı ile birlikte bu işlemleri tamamıyla merkezsiz bir yapıya taşımayı hedefliyor.

Yeni borsa ile birlikte Brave, BAT tokenin kullanım alanlarını da genişletmeyi planlıyor. Güncel rakamlarla 700 Milyon $’lık piyasa değerine sahip BAT, içerik üreticilerine “tip” göndermek ve ödeme yapmak amacıyla kullanılmakta. Yeni merkezsiz borsada işlem ücretlerinin BAT olarak ödenmesi planlanırken, aynı zamanda BAT tutan kullanıcıların daha düşük ücretlerle işlem yapabilmesi amaçlanıyor.

Brave tarafından ortaya konacak yeni DeFi çözümü hakkında ne düşünüyorsunuz?

DeFi haberleri için: DeFi Haberleri

Telegram kanalımıza katılın.

Son Yazılar

Exit mobile version