Muhabbit

BtcTurk CEO’sundan Açıklama Var!

BtcTurk, basın açıklaması yaptı!

btcturk

Geçtiğimiz günlerde yaşanan Thodex olayının ardından, BtcTurk CEO’su Özgür Güneri ve Bora Oruç, konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Güneri’ye göre, BtcTürk herhangi bir düzenleyici kuruma bağlı olmamasına rağmen bir düzenleyici kurumlar ile çalışıyormuş gibi hareket ediyor. Ayrıca Güneri’ye göre Türkiye’de kendileri haricinde de bu şekilde hareket eden kripto para borsaları var.

Yönetim kurulu üyesi Bora Oruç ise, BtcTurk’ün her hamlesinin hesap verilebilir ve şeffaf olduğunu belirtti. Kurdukları uyum ve fraud ekipleri sayesinde, atılan her adım ciddi bir şekilde takip ediliyor. Söylenenlere göre BtcTurk, kullanıcıların güvenliğini sağlamak için elinden geleni yapıyor.

Özgür Güneri para çekim ve transferler konusunda sözlerine şunları ekledi:

Şu an itibarıyla kullanıcılarımız hem Türk lirası bakiyelerini, hem de Bitcoin bakiyelerinin tamamını platformumuzdan çekmek isterlerse, yaklaşık 1 dakika içinde bunu sağlayabiliriz.

BtcTurk CEO’suna göre, yatırma-çekme işlemleri kripto paraların düşüş gösterdiği günlerde pek değişmemiş. Hatta hızlı düşüş görülen zamanlarda kullanıcıların TL girişi artış gösteriyormuş.

Ayrıca BtcTürk ve Thodex’in işlem hacmini karşılaştırdığında Güneri, 2 milyar $‘lık iddiaların çok abartılı olduğunu düşündüğünü de söyledi.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Daha fazla Borsa Haberleri için: Borsa Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version