Muhabbit

BTCTürk’te USDT 8.82’ye Kadar Yükseldi!

Yüklü miktardaki alım sonucu fiyatın yükselmesinin ardında ise BTCTürk’ten ciddi miktarda Tether, bilinmeyen bir cüzdana transfer edilmiş görünüyor.

btcturk

Bugün BTCTürk’te Tether (USDT) fiyatı adeta zirve yaptı.

Yüklü miktarda alım gerçekleşmesi sebebi ile yükselen Tether fiyatı, kısa süreli yükselişin ardında tekrar 6.79 TRY seviyesine, yani normal seviyeye dönmüş durumda. Yükseliş ise oldukça ilgi çekici.

Yüklü miktardaki alım sonucu fiyatın yükselmesinin ardında ise BTCTürk’ten ciddi miktarda Tether, bilinmeyen bir cüzdana transfer edilmiş görünüyor. Veriler ise Muhabbit Alerts’tan.

https://twitter.com/MuhabbitTracker/status/1270708812924755971

Yükselişe sebep olduğunu tahmin ettiğimiz alım ise yukarıda görüldüğü gibi 2.446.070 USDT. Bu miktarın Türk Lirası karşılığı ise 16.5 Milyon TL’den fazla etmekte.

MASAK Engellemişti

Geçtiğimiz günlerde kripto paralar üzerinden Türkiye’den yapılacak 100 Milyon TL’ değerinde çıkışı engellediklerini açıklayan MASAK, resmi duyuru ile buna engel olduklarını belirtmişti. Pandemi süresince yurt dışı hesaplara kaçırılmak istenen paraların 100 milyon TL’ye ulaştığını belirten yetkililer, işlemlerin sıkı sıkıya takip edildiğini ve kimsenin gözünün yaşına bakmayacaklarını belirtmişti.

Yerli kripto para borsalarının hareketlerini anlık olarak Muhabbit Alerts üzerinden takip edebilirsiniz.

 

 

Son Yazılar

Exit mobile version