Muhabbit

BtcTurk’ten Sonra Paribu Da Güven Tazeledi!

Thodex olayının ardından bugün önce BtcTurk’ten sonra da Paribu’dan açıklama geldi.

paribu

Türkiye merkezli kripto para borsaları son günlerde hareketli günler geçiriyor. Thodex olayından sonra bugün önce BtcTurk’ten sonra da Paribu’dan açıklama geldi.

Paribu açıklamasında öncü ülkelerdeki regülasyonların titizlikle takip edildiğini ve mevcut çalışmaların bu doğrultuda sürdürüldüğünü ifade etti. Ayrıca tüm kullanıcılarının veri ve varlıklarını kesintisiz uygulanan güvenlik protokol ve prosedürleriyle koruduklarını ekledi.

“Paribu, Türk Ticaret Kanunu’na uygun bir şekilde kurulmuş bir anonim şirkettir ve Türk Ticaret Kanunu, Türk Borçlar Kanunu başta olmak üzere tüm mevzuatlara tabidir. Bu mevzuatlara tam riayet ile hareket etmektedir. Elde edilen kazanç da Türk Vergi Kanunu ve ilgili mevzuatlara göre vergilendirilmekte ve ödenmektedir.”

Paribu

Ayrıca kullanıcıların tüm Türk lirası ve kripto varlıklarının iç denetim prosedürleriyle teminat altında olduğunun altını çizen Paribu, varlıkların güvenliği sağlanmış soğuk cüzdanlarda saklandığını ekledi.

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version