Muhabbit

Bu NFT Sahipleri Yat İle Gezebilecek!

Aldığınız NFT ile yatta bir gece geçirmek ister misiniz?

Bildiğiniz gibi NFT’ler sahiplerine çeşitli özellikler veriyor. Örnek vermek gerekirse; film galasına katılma, sanat eseri aidiyeti, kıyafetler ve son olarak yat ile bir gezinti.

Değiştirilemez token olarak bilinen NFT’lerin her birinin eşsiz özelliği bulunuyor. Şirketler veya kişiler, sattıkları NFT’leri daha dikkat çekici yapabilmek için çeşitli özellikler ekliyor. Bunlardan sonuncusu OverHyped NFT serisinden geldi.

OverHyped NFT koleksiyonu 5.000 adet elle çizilmiş eşsiz parçadan oluşuyor. Fiziksel farklılıklarının yanında popüler kıyafet ve takılar ile özelleştirilmiş durumdalar.

Koleksiyondaki NFT’ler birer insan görünümlü panda şeklinde ve her biri, blok zinciri üzerinde bir “hoodie”yi temsil ediyor. Yani bu NFT’lerden birini satın aldığınızda, aldığınız NFT hoodie üzerine basılıp adresinize gönderiliyor.

NFT deneyimleri, sınırları zorluyor

Şu ana kadar NFT’ler, film galasına katılma, filmi başrolün evinde arkadaşlarınla izleme (Cem Yılmaz) gibi deneyimler sunuyordu. Ancak OverHyped bu sınırları zorluyor.

NFT sahipleri ABD’nin Kaliforniya eyaletinin Orange şehrinde bulunan yatta zaman geçirebilecekler. Yatta NFT başına 1 gece 2 gün kalınabiliyor. Misafir getirmek isterseniz onların da NFT‘ye sahip olmaları gerekiyor. NFT’ler 360 günde bir tekrardan kullanılabiliyor.

Birden fazla NFT’ye sahip kişiler, 1 geceden fazla yatta kalacağı için mobil uygulama üzerinden rezervasyon yaptırmaları gerekiyor.

Şu anda 450 adet NFT satılmış olan platformda, daha fazla NFT satıldığında yeni deneyimlerin de geleceği belirtiliyor.

Diğer NFT deneyimleri

Overhyped platformu NFT sahiplerine özel etkinlikler ve VIP girişleri de sağlıyor. Şu ana kadar SXSW, Coachella, ve VeeCon gibi festival ve konferans etkinlikleri düzenleyen platform, sonraki etkinliklerini gizli tutuyor.

NFT panda koleksiyonu 4 farklı fiyat üzerinden satılıyor. Daha nadir panda elde etmek için daha yüksek fiyatlı seriden satın almanız gerekiyor. En düşük fiyat şu anda 0.25 ETH ve satışlar sadece OverHyped üzerinden gerçekleştiriliyor.

Daha fazla NFT Haberleri için: NFT haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz

Son Yazılar

Exit mobile version