Muhabbit

Büyülü WOOFi Wizard NFT’leri Mint Edilmeye Devam Ediyor!

WOOFi ilk NFT’sini tanıttı!

2022 Temmuz ayında kapılarını açan “WOOFi’ın Cadılık ve Büyücülük Okulu” NFT koleksiyonunun 4 farklı NFT’si 8.000’den fazla kez mint edildi.

WOOFi‘ın yapılan ilk NFT görevi sona ererken, uzun süredir beklenen “WOOFi Wizard NFT”si piyasaya sürüldü. NFT mint süresini, oyun ve hikaye gibi kullanıcılara sunan WOOFi, hikayesine şu şekilde başladı:

“DeFi’ın karanlık sanatlarına karşı durmak için kendisini eğitmek isteyen kullanıcılar, WOOFi’ın çapraz zincir takasından tek taraflı kazanca kadar birçok görevi hatasız şekilde tamamladı.”

“WOOFi Wizard NFT”sini mint eden kullanıcılar, başlangıç DeFi eğitimini tamamladı ve “WOOFi’ın Cadılık ve Büyücülük Okulu”nun saygıdeğer bir mezunu ilan edildi.

“WOOFi Wizard NFT”sini mint edebilmek için kullanıcıların, Polygon Adventurer, BSC Supercharger, Avalanche Trader ve Fantom Reaper’daki 4 WOOFi NFT’sini 21 Ekim 2022 tarihine kadar toplaması gerekiyordu. Sadece 4 NFT’yi toplayan kullanıcılar, Galxe sayfasından türünün tek örneği “WOOFi Wizard NFT”sini talep edebilir.

“WOOFi Wizard NFT”si Polygon üzerinde üretildi. Böylelikle WOOFi’nin 4600’den fazla mint edilen ilk NFT’si Polygon ağı üzerinde üretilmiş oldu.

WOOFi, ilk sezon NFT’lerinin mint süresinin sonuna yaklaşırken, fırsatı kaçıranlar için son bir fırsat daha verdi. Kullanıcılar, basit birkaç adımı tamamlayarak “WOOFi Wizard NFT”si kazanabilir.

Kullanıcılar, 4 farklı ağda 4 farklı görev yaparak her bir ağın NFT’sini toplayacak ve sonra “WOOFi Wizard NFT”si almaya hak kazanacak.

WOOFi Wizard NFT’si Ne İşe Yarar

Bu NFT’yi almaya hak kazananlar, Discord’da “WOOFi Wizard” adlı rol elde edecekler. Kullanıcılar bu rol ile WOOFi’ın gizli Discord kanalına katılım hakkı kazanacaklar. Bu kanalda WOOFi’ın en iyi planları ve piyasadan önce son haberleri duyurulacak. Ayrıca kanalda kullanıcılar, WOOFi takımı ile direkt olarak konuşabilecek.

WOOFi Wizard kanalına katılmak için yapılması gerekenler ise şu şekilde:

WOOFi, ilerleyen zamanlarda bu NFT’nin değerlenmesi için yeni özellikler ekleyeceğini duyurdu. Ayrıca DeFi üzerindeki etkisini artırmak için yeni NFT koleksiyonları çıkaracağını da açıkladı.

WOO Network Türkiye: https://bit.ly/3Sm09vN

WOO Network Global: https://bit.ly/3yZtu8p

Daha fazla WOO Network haberi için buraya bakabilirsiniz.

Twitter’dan anlık ve hızlı haber akışı için hesabımızı takip edebilirsiniz: https://twitter.com/Muhabbitcom

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Daha fazla NFT Haberleri için: NFT haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version