Muhabbit

Bybit, 10.000 USDT Ödüllü Dünya Kupası Etkinliğini Duyurdu!

Bybit, ”Dünya Kupası Fan Token” partisinin ilk etkinliğinde 3 basit görev ve 3 farklı ödül var. Toplam ödül havuzu ise tam olarak 9.500 dolar!

Etkinlik yapmaya hız kesmeden devam eden Bybit, Türkiye kullanıcılarına özel ”Fan Token Etkinliği” başlattı. Bybit, 2 farklı etkinlik ile çekilebilir 10.000 dolarlık ödül havuzunu Türk kullanıcılarına sundu.

7 Ekim 2022 tarihinde başlayan etkinlik 13 Kasım 2022 tarihine kadar devam ediyor ve 2 farklı kategori olarak 3’er adımdan oluşuyor.

Bybit 1. Etkinliği: 3 Basit Görevde 20 USDT!

Bybit, ”Dünya Kupası Fan Token” partisinin ilk etkinliğinde 3 basit görev ve 3 farklı ödül var. Toplam ödül havuzu ise tam olarak 9.500 dolar!

1.Ödül: Kayıt ol, çekilebilir 5 USDT kap!

Etkinlik süresi boyunca Bybit’e ilk kez kayıt olan tüm kullanıcılar çekilebilir 5 USDT kazanacak!

2.Ödül: Bybit Fan Token yatırımı yap 5 USDT kazan!

Bybit’teki AC Milan ($ACM), Arsenal ($AFC), Barcelona ($BAR), Manchester City ($CITY), Galatasaray ($GALFT), Paris Saint-Germain ($PSG), Juventus ($JUV), Inter ($INTER) gibi takımların fan tokenlarından istediğine ilk yatırma işlemi yapan kullanıcılar 5 USDT kazanacak.

Bu adımda ödül alabilmek için ödüller dağıtılana kadar spot hesabında 5 USDT tutulması gerekiyor.

3.Ödül: Bybit Fan Tokenları ile alım satım yap, çekilebilir 10 USDT kazan!

Bybit’teki fan token çiftlerinden AC Milan ($ACM), Arsenal ($AFC), Barcelona ($BAR), Manchester City ($CITY), Galatasaray ($GALFT), Paris Saint-Germain ($PSG), Juventus ($JUV) veya Inter ($INTER) spotta alım satım yapan kullanıcılar 10 USDT kazanacak.

Bu adımda ödül alabilmek için ödüller dağıtılana kadar spot hesabında 5 USDT tutulması gerekiyor.

Kullanıcıların bu etkinlikten ödül alabilmesi için en az KYC 1 kimlik doğrulamasını tamamlaması gerekiyor. Kullanıcılar şartları sağladıkları sürece 3 etkinliğe de aynı anda katılabilirler. Etkinliğin ödülleri etkinlik bitiminden sonraki 15 iş günü içerisinde kullanıcıların hesaplarına aktarılacak.

Bybit 2. Etkinliği: Paylaşımda bulunan 50 kişi 10 USDT kazanacak!

Fan Tokenı Partisi, borsayı aşarak sosyal medyaya da sıçradı. Twitter’da etkinliğe katılan Bybit Türkiye ailesinden 50 şanslı kullanıcı kişi başı 10 USDT kazanacak. Yapılması gerekenler ise şöyle:

  1. Bybit Türkiye resmi Twitter hesabının takip edilmesi.
  2. Etkinlik tweet‘ini alıntılayarak 3 arkadaşın etiketlenmesi.
  3. Belirtilen formun doldurulması.

Kullanıcıların bu etkinlikten ödül alabilmesi için yine en az KYC 1 kimlik doğrulamasını tamamlaması gerekiyor. Kullanıcılar şartları sağladıkları sürece 3 etkinliğe de aynı anda katılabilirler. Etkinliğin ödülleri etkinlik bitiminden sonraki 15 iş günü içerisinde kullanıcıların hesaplarına aktarılacak.

Hâlâ ByBit hesabınız yoksa linkimizden kaydolup hem avantajlardan yararlanabilir hem de bize destek olabilirsiniz.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Daha fazla Borsa Haberleri için: Borsa Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version