Muhabbit

ByBit, 2023 Yol Haritası ve Web3 Planlarını Açıkladı!

Kripto para borsası ByBit’ten 2023’e dair yeni yol haritası paylaşıldı

Kripto para borsası ByBit’ten 2023’e dair yeni yol haritası paylaşıldı. Konuyla ilişkili olarak ByBit’in Kurucu Ortağı ve CEO’su Ben Zhou yaptığı açıklamalarda, Web3’te üst düzeye çıkmak için güçlendirme planlarını ve Bybit’in “Kriptoya Açılan Kapı” olma yolculuğunu anlattı.

Yol haritasını kamuoyuyla paylaşan Ben Zhou, Web3’e hazır bir ekosistem inşa etme, ayı piyasasında hayatta kalma ve başarılı olma konusunda atılması gereken adımlara yer verdi. Ben Zhou açıklamalarının devamında merkezi borsaların (CEX) geleceği hakkındaki düşüncelerini paylaştı.

2022 Yılındaki ByBit Gelişmeleri!

Kripto para borsası ByBit’in 2022 yılındaki gelişmelerine değinen Ben Zhou, kripto para piyasasında 2022 yılında yaşanan düşüşlere rağmen ByBit’in “En iyi 10” dönüm noktasıyla farkını ortaya koymayı başardığını ifade etti.

Gelişmelerini tüm hızıyla sürdüren Bybit, dünya çapında 10 milyonu aşkın kullanıcıya ulaşmayı başarmıştı. Kripto para borsası ByBit, 547 ödeme yöntemi ile 55 itibarı parayı desteklemesiyle de ön plana çıkmayı başarmıştı. USDC-M Vadeli Sözleşmeleri pazar payında sektörde öncü olmayı başaran ByBit, USDT çiftleri için de üst düzey likidite sunmaya devam ediyor.

Opsiyonlar’da işlem hacminin %10’unu Bybit’in defterleri temsil etti ve piyasadaki ilk USDC Opsiyonlarını da içeren ürün inovasyonu ile büyümesini devam ettirdi. Bybit’in sunduğu riskleri ayarlanmış, otomatik hâle getirilmiş ve özelleştirilebilen işlem botları da kullanıcıların kazançlarını arttırmasına imkan kıldı. Copy Trading ile günlük 680 aktif uzman yatırımcı ve günlük 120.000 aktif takipçi, günde ortalama 100 milyon dolarlık işlem gerçekleştirdi. ByBit, Spot ve Vadeli İşlemler Grid Botları ile kullanıcıların kazanma oranlarını %30 artırarak 5 milyon dolarlık kar elde etmesini sağladı.

Merkeziyetsizlik Sunmayı Hedefleyen Merkezi Borsa Olarak Sektördeki Faaliyetlerini Sürdürüyor!

Bybit, piyasadaki en hızlı DEX’lerden biri olan ApeX Pro’yu entegre ederek bünyesinde DEX dahil eden ilk merkezî borsa (CEX) oldu. DEX’in sunduğu güvenlik ve düşük işlem ücretleri ile CEX’in sunduğu çapraz zincirle birlikte çalışabilirlik, anlık işlem kesinliği ve kullanım kolaylığıyla birleşti.

ByBit 2022 Yılında Birçok Ortaklığa İmza Attı!

Bildiğiniz üzere Bybit 2022 yılında markalar ve sürücüler klasmanı şampiyonu Oracle Red Bull Racing ile Formula 1’de adını zirveye taşımayı başarmıştı. F1 aracı üzerinde sunulan dünyanın ilk NFT’si Lei the Lightning Azuki ile Abu Dabi Grand Prix ise kamuoyunda büyük ses getirmişti. Kripto para borsası Bybit, Circle ile yaptığı iş ortaklığı neticesinde ise USDC’nin geniş kitlelere duyurulmasına büyük katkı sağlamıştı. 

Söz konusu tüm bu gelişmeler üzerine Zhou ise şu açıklamalarda bulundu:

“En üst düzeyde güven, bütünlük ve güvenlik sunarken, açık sözlülük ve şeffaflık konularında Bybit olarak tüm kullanıcılarımıza verdiğimiz sözü tekrar vurgulamak istiyorum. Oracle Red Bull Racing ile iş birliğimizi sürdüreceğiz. Ayrıca, hayran kitlelerine yönelik heyecan ve adrenalin dolu Web3 uygulamaları, fan tokenleri, NFT’ler ve aktivasyonlarla karşınızda olacağız.”

ByBit’in Kurucu Ortağı ve CEO’su Ben Zhou

Kurulduğu ilk günden bu yana ikinci kez yaşadığı kripto para kışı yaşayan Bybit, gelip geçici olan boğa veya ayı piyasası koşullarında da gelişmelerinden ödün vermedi.

Rezerv Kanıtı Sistemi Etkinleştirilmişti!

ByBit’in Kurucu Ortağı ve CEO’su Ben Zhou kullanıcıların varlıklarının doğrulanmasına imkan tanıyan bir Rezerv Kanıtı sistemini etkinleştirmesiyle ilişkili olarak şu ifadelerde bulunmuştu:

“Bybit’te, kripto para birimi endüstrisinde güven oluşturmak için şeffaflığın ve hesap verebilirliğin çok önemli olduğuna inanıyoruz. Rezerv Kanıtı sistemimiz, amaca yönelik oluşturulmuş bir Merkle Ağacı kullanıyor. Kriptografik çözüm, zincirleme varlıklarımız ve yükümlülüklerimiz hakkında doğrulanabilir kanıtlar sağlayan kripto paralarda güvenilir bir model ortaya koyuyor ve kullanıcılarımıza fonlarının bizde güvende olduğuna dair güvence veriyor.”

ByBit’in Kurucu Ortağı ve CEO’su Ben Zhou

Bybit’te opsiyonlardan sorumlu Hao Yang ise Bybit’in 2023’te hesap sistemi konusunda önemli bir girişim olan Birleştirilmiş Alım-Satım Hesabı’nı kamuoyuna sundu.

ByBit’in yeni yol haritasında ürün yelpazesindeki tüm ürünlerde bulunan açık pozisyonların tamamına yönelik olan etkin portföy marjinini de yer aldı. Bu konuda açıklamada bulunan Zhou, “Hangi üründe işlem yaptığınızın hiç önemi yok! Bu özellik sayesinde varlıklarınızın sermaye verimliliği üst düzeye çıkmış olacak.” dedi ve ekledi:

“DeFi yazının son boğa koşusundan, DeFi’de önceden yerini almış olan kriptodaki sadece bazı grupların yararlanabildiğini gözlemledik. DeFi’ye giriş koşulları çok uzun ve zorlu olduğundan yeni gelenler bu boğa koşusundan maalesef tam anlamıyla yararlanamadı. Bybit Web3 tam da bu nedenden ötürü doğdu. Cüzdanımızı, bir sonraki boğa koşusu geldiğinde son derece kolay bir biçimde kullanılabilecek şekilde tasarladık. Tüm kullanıcılar sadece tek tıkla Web3’e katılabilecek. Cüzdanımız o kadar güçlü ki, heyecan verici projelerin tümünü destekleyebilecek”.

ByBit’in Kurucu Ortağı ve CEO’su Ben Zhou

Hâlâ ByBit hesabınız yoksa linkimizden kaydolup hem avantajlardan yararlanabilir hem de bize destek olabilirsiniz.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Daha fazla Borsa Haberleri için: Borsa Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version