Muhabbit

Bybit, 8 Milyon Dolarlık ”World Series of Trading” Etkinliğini Başlattı!

27 Haziran ila 27 Temmuz 2022 tarihleri arasındaki WSOT yarışmasına herkes davetli

bybit WSOT muhabbit

bybit WSOT muhabbit

Dünyanın önde gelen kripto para borsalarından Bybit “World Series of Trading” (WSOT) etkinliğini başlattı. Katılımcılar rekor boyuttaki ödüller için kripto para işlem yarışmasına katılacak.

WSOT etkinliğinde 8 milyon dolarlık ödülün yanında NFT’ler ve başka ödüller de dağıtılacak. Ayrıca etkinliğe 10 Haziran 2022 saat 13:00 ve 12 Haziran 2022 saat 13:00 arasındaki erken kayıt döneminde kayıt olanlara 50 dolara varan trade ödülleri verilecek.

Bybit bu etkinlik kapsamında, sosyal sorumluluk projesi olarak kripto paraların kız çocuklarının eğitimine katkı sağlayabileceğini göstermek için UNICEF’e 400.000 dolar değerinde Bitcoin bağışlayacak!

Muhabbit Trading ekibinin de katıldığı WSOT 2022’ye katılmak için bu linki kullanabilirsiniz.

Bybit’in CEO’su ve Kurucu Ortağı Ben Zhou WSOT hakkında şunları söyledi:

“Bu yıl gerçekleşecek olan WSOT etkinliğinde üst düzeye ulaşmayı hedefliyoruz. Oyuncuları ve yatırımcıları hem solo hem de takım halinde yarıştırarak yarışma ruhunu ortaya çıkarmak istiyoruz. Dünyanın en büyük kripto para işlem turnuvasına katılım için yatırımcıları teşvik etmek istiyoruz. Ayrıca finansal okuryazarlık, finansal katılımın geliştirilmesi ve gelirlerin herkese adil şekilde dağıtılması gibi kripto para yatırımlarının beraberinde getirdiği pozitif etkilerin gücünü artırmak istiyoruz.”

Bybit’in düzenlediği WSOT 2021 hakkında

2021 yılındaki WSOT etkinliğine 35.000 kişi katılmıştı. Bybit, yatırım yapılan miktardan bağımsız
olarak en iyi kâr/zarar oranını elde eden yatırımcıları ödüllendirdi. Katılımcılar 4,09 milyon dolarlık ödül havuzunun yanı sıra 1.339 NFT ödülü kazandı. Koşulları sağlayan 136 bölgeden katılan takım oyuncuları, ana etkinlikte takım kurdu veya 196 takımdan birine katıldı. En iyi takım 20x kazanç sağladı. Solo yarışmada ise 20.000 oyuncu bireysel yarıştı ve kazanan yarışmacı %7.265,94’lük bir kâr/zarar oranı yakaladı.

Zhou, ayrıca WSOT 2022 ile ilgili şunları söyledi:

WSOT topluluğu dünya çapındaki yatırımcılardan oluşuyor. Bu yatırımcılar son iki yılda toplam 5 milyon dolarlık ödül kazandı. Bu yıl ise kripto para tutkumuzun daha fazla kişiye ulaşması için 8 milyon dolar değerinde ödül havuzu oluşturduk.

WSOT, yatırımcıların becerilerini kazanca dönüştürebileceği dürüst, adil ve eşit bir oyun ortamı sunarak Bybit’in değerlerine hayat veriyor. Bybit ailesi olarak, dijital ekonominin şekillendiği bu yeni dünyada teknolojinin gücünden faydalanarak zenginliğe erişebilmek için herkesin eşit fırsata ve imkâna sahip olması gerektiğine inanıyoruz.

WSOT 2022 kayıtları 10 Haziran 2022 Cuma günü başladı. Yarışma 27 Haziran ila 27 Temmuz 2022 tarihleri arasında gerçekleşecek. Katılımcılar Solo Yarış, Takım Yarışı ve Hız Bölgesi Ödülü dâhil üç alanda yarışacak. Ayrıca katılımcılar yaz boyunca farklı ödüllere, göreve dayalı ödüllere, trade ödüllerine, sıfır işlem ücreti fırsatlarına ve çekilişlere erişebilecek.

Bybit’ten sosyal sorumluluk projesi

Etkinliğe katılanlar, WSOT boyunca UNICEF’in tüm çocukların kaliteli bir dijital eğitime erişebilmesini sağlamak için sürdürdüğü çalışmaları destekliyor olacak. Bybit, WSOT 2022 ile UNICEF’e 400.000 dolar değerinde BTC bağışlayacak. Bu bağış ile Bybit, Doğu Asya ve Pasifik’teki kız çocuklarının eğitim alabilmesini destekleyip güçlendirmek için UNICEF Aotearoa Yeni Zelanda ile ortaklığını bir sonraki aşamaya taşımak istiyor.

Bybit’in Kurucusu Ben Zhou yapılacak bağış hakkında şunları söyledi:

“Dünya çapında karşılaştığımız zorlukların üstesinden gelmek ve dijital eğitime ulaşma konusunda cinsiyetler arası uçurumu kapatmak için kız çocuklarının kaliteli eğitime daha fazla erişmesi için destek olmalıyız. Tüm çocukların kaliteli eğitime erişebilmeleri konusunda UNICEF’in gösterdiği çabaları desteklemek uğruna platformumuzu ve kaynaklarımızı kullanma fırsatına sahip olduğumuz için minnettarız.”

Hâlâ ByBit hesabınız yoksa linkimizden kaydolup hem avantajlardan yararlanabilir hem de bize destek olabilirsiniz.

Daha fazla Borsa Haberleri için: Borsa Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version