Muhabbit

Bybit BitDAO (BIT) İşlemlerini Başlattı!

Borsa tarafından yapılan açıklamada BitDAO (BIT) için 28 Eylül 2021 tarihi itibarıyla BIT-USDT paritesinde işlemlerin başlatıldığı açıklandı.

Bybit Muhabbit

Bybit Muhabbit

Bybit, BIT için spot trade işlemlerini başlattı. Borsa tarafından yapılan açıklamada BitDAO (BIT) için 28 Eylül 2021 tarihi itibarıyla BIT-USDT paritesinde işlemlerin başlatıldığı açıklandı.

356 Milyon $’lık piyasa değeri ile dikkat çeken BIT, an itibarıyla 1.54 $ seviyelerinden alıcı buluyor. Dolaşımda 231 Milyon adet BIT bulunurken, tokenin maksimum arzı 10 Milyar adet olarak belirlenmiş durumda.

BitDAO (BIT) Nedir?

Bybit destekli bir proje olarak öne çıkan BitDAO, merkezsiz bir otonom kuruluş olarak tanımlanabilir.

DeFi odaklı merkezsiz projenin herhangi bir merkezi otoritesi bulunmuyor. DeFi, DAO, NFT ve oyun endüstrisi gibi birçok alanda çalışmayı hedefleyen BitDAO, her bir kategori için farklı çözümler sunacak kapasitede bulunuyor.

Arkasında geliştirici bir ekibi bulunmayan platform, bireysel geliştiricilerin sundukları tekliflerin token sahipleri tarafından oylanması sonucu merkezsiz organizasyona dahil olabiliyor. Oylama sonucu teklif edilen özellikler ya da geliştirmeler, kabul ediliyor ya da kabul edilmiyor.

ByBit En Önemli Destekçisi

Projenin en önemli destekçisi olarak öne çıkan ByBit, sadece 2021 yılında projeye 1 Milyar $ değerinde destekte bulunurken, merkezsiz yapının hazinesi platformdan elde edilen vadeli işlem gelirlerini 2.5bps oranında DAO hazinesine bağışlıyor.

ByBit DAO Katkısı

Burada bulunan link üzerinden ByBit’e kayıt olabilir, BIT işlemlerinizi hızlıca gerçekleştirebilirsiniz.

Borsa haberleri için: Borsa Haberleri

Telegram kanalımıza katılın.

Son Yazılar

Exit mobile version