Muhabbit

Bybit CEO’su Ben Zhou: “Ayı Piyasasına Rağmen Bybit’in Yükselişi Sürüyor”

Kripto para borsası ByBit zorlu piyasa koşullara rağmen büyüme göstermeye devam ediyor. CoinGecko’nun verilerine göre ByBit, 2,8 milyar dolarlık vadeli işlemler hacmini beşe katlayıp 13,8 milyar dolara çıkardı.

Kripto para borsası ByBit’in yaşamış olduğu bu büyümede Bybit’in üst düzey müşterilerle yapmış oldukları iş ortaklıkları da önemli bir etken olarak gösteriliyor. 2022 yılının dördüncü çeyreğinde kullanıma sunulan Bybit’in piyasa yapıcı destek fonu ise tamamen tamamlandı. Bu fona katılım ise 140 milyon dolara kadar ulaştı.

ByBit CEO’su Ben Zhou Büyüme Hakkında Önemli Açıklamalarda Bulundu!

Kripto para borsası ByBit’in CEO’su Ben Zhou, dirençli bir ekosistem oluşturma ve uzun vadeli büyüme hızı konusunda önemli açıklamalarda bulundu.

“Yatırımcılar ve geliştiriciler arasında sakinliğin hakim olduğu, piyasa döngüsünün son derece ilginç bir döneminde yer alıyoruz. Bybit olarak, gelecekte yaşanabilecek olumsuzluklarla mücadele edebilme yeteneğimize güvenmekle kalmıyoruz, zorlu piyasa koşullarından çok daha güçlü çıkmak için ayı piyasasından sunulan fırsatları da kullanabileceğimizi kanıtlamış oluyoruz. Yeni fikirler genellikle yanlış anlamalardan doğar. Kazançlarla dolu fırsatlar yalnızca boğa piyasalarında görülmez. Rasyonel yatırımcılar fiyat hareketlerinden, yani volatiliteden de kâr elde edebilirler. Vadeli İşlemler yatırımcılara, zamanla basit spot fiyatı farklılıklarının ötesinde kârlarını realize etmeleri ve risklerini azaltmaları için araçlar sunuyor. “

Kripto para borsası ByBit’in CEO’su Ben Zhou

Kripto para borsası ByBit’in CEO’su Ben Zhou açıklamalarının devamında Web3 konusuna da değinerek devam etti:

“Piyasa koşulları ve yorumlar nasıl olursa olsun, teknoloji konusundaki birikimimizi ve geniş kitleler tarafından benimsenmeye hazır altyapımızı daha da güçlendirerek sessiz ve derinden büyümenin temellerini attığımıza inanıyoruz. Perakende yatırımcıları kriptodaki fırsatlara bağlayan köprü ve Web3’e açılan kapı olmak için var gücümüzle çalışıyoruz.” 

Kripto para borsası ByBit’in CEO’su Ben Zhou

Ben Zhou, gelecekte birçok kişinin kripto paralarla buluşacağına da inanıyor. Blockchain teknolojinin yapısına dikkat çeken Zhou, “bu teknolojinin temelinde merkeziyetsizlik var, değişmezlik ve kontrole tabi olmama var” ifadelerinde bulundu.Zhou yapmış olduğu açıklamalarda, ilerleyen dönemlerde blockchain teknolojisinin finans sistemlerinde ses getirmesini beklediğini belirtti ve ekledi:

“İşte bu nedenle, merkeziyetsiz finans dünyasının avantajlarından kolayca yararlanabilmelerini sağlamak üzere müşterilerimize yönelik kullanımı kolay ürünler geliştirmek için canla, başla çalışıyoruz.” 

Kripto para borsası ByBit’in CEO’su Ben Zhou

Hâlâ ByBit hesabınız yoksa linkimizden kaydolup hem avantajlardan yararlanabilir hem de bize destek olabilirsiniz.

Sosyal medya hesaplarımızdan bize katılabilir, son blockchain gelişmelerinden anlık ve hızlı haberdar olabilirsiniz: https://linktr.ee/muhabbitcom

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Daha fazla Borsa Haberleri için: Borsa Haberleri

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version