Muhabbit

ByBit Güncelleme Raporunu Yayımladı!

ByBit’in yayımladığı geliştirme raporuna göz atmak ister misiniz?

bybit

bybit

200’den fazla ülkeye ve 2.5 milyon müşteriye hizmet veren ByBit, yeni bir rapor yayımladı.

Rapora göre ByBit, 2021 yılının ilk çeyreğinde 1 trilyon $’dan daha fazla toplam hacim gördü. Bunun yanı sıra borsa, günlük işlem hacmi bazında 76 milyar $’lık bir rekora imza attı.

Bununla beraber borsa, kullanıcılarına yeni yüzünü de tanıttı. Görsel bir güncelleme ile daha taze bir görünüm kazanacak olan borsa, yeni bir logo, yeni ana sayfa tasarımı ve yepyeni bir mobil arayüzünü kullanıcılarına tanıttı.

ByBit DeFi Popülaritesine Sessiz Kalmadı!

Bununla beraber, bildiğiniz gibi geçtiğimiz sene DeFi gibi yeni bir sektörün doğuşunu ve popülerleşmesini izledi. Çoğu büyük şirket bu popülerliği göz ardı etmezken, ByBit de kendi ByFi platformunu kurduğunu açıkladı. Ayrıca platform, kullanıcılara bulut madenciliği desteğini de sunuyor.

24 Mayıs 2021’de piyasaya sürülen bu ürün için ByBit, sunduğu teklifleri de genişletmeyi planlıyor.

Ayrıca platform, hem spor hem de opsiyon ticaret işlemlerini kullanıcılarının huzuruna sunmayı planlıyor. Geri bildirimleri dinlediklerini belirten şirket, 2021’in 3. çeyreği için bu güncellemeyi planladığını açıkladı. Bunun yanı sıra borsa, türev ürünlerini de yılın son çeyreğinde sunacağını açıkladı.

Son olarak ByBit kullanıcıları için yeni bir cüzdan güncellemesi geliyor. ByBit Wallet 2.0 ile kullanıcılar daha verimli bir şekilde işlemlerini gerçekleştirebilecek ve düşük bekleme süreleri ile karşılaşacak.

Hala ByBit hesabınız yoksa bizim linkimizden kaydolup hem avantajlardan yararlanabilir hem de bize destek olabilirsiniz.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Daha fazla Borsa Haberleri için: Borsa Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version