Muhabbit

Bybit, Hindistanlı Kullanıcıları İçin 20 Gün Sürecek Bir Kampanya Başlattı!

Bybit, Öğren ve Kazan isimli kampanyasıyla Hindistanlı kullanıcılarına ödüller ve tekliflerle dolu bir 20 gün vadediyor.

Bybit, Öğren ve Kazan isimli kampanyasıyla Hindistanlı kullanıcılarına ödüller ve tekliflerle dolu bir 20 gün vadediyor.

Ülkedeki kripto para okuryazarlığını teşvik etmeyi hedefleyen ve Ağustos ayı boyunca sürecek kampanyanın her sosyoekonomik sınıftan Hindistanlı kripto para meraklısına ticaret imkanı sağlayacağı düşünülüyor. 

Borsa, bölgedeki kripto para topluluklarından gelen talep doğrultusunda gerçekleştirdiği kampanyada özellikle orta sınıftan kripto para meraklılarına yenilikçi çözümler sunacağını belirtiyor. Bybit CEO’su Ben Zhou, kampanyanın hedeflerini şu sözlerle açıklıyor: 

Bölgede hızla büyüyen kripto para topluluklarından gelen talebe yanıt olarak Hindistan’da bu eğitim ve tanıtım kampanyasını başlatıyoruz. Hindistan, dijital varlıkları çeşitlendirmek ve kripto para ekonomisindeki muazzam fırsatları yakalamak için yenilikçi çözümler arayan, dijital açıdan duyarlı bir orta sınıfa sahip canlı ve benzersiz bir ekonomiye sahip.

Zhou, ayrıca borsanın söz verildiği üzere güç dağılımı, yetkilendirme ve düşük maliyetli işlemler üzerine çalıştığını da belirtti. Bu amaca ulaşmak doğrultusunda, borsa an itibarıyla %99,1’lik yüksek bir çalışma süresine ve saniyede 100.000’e kadar işlem gerçekleştirebilen üstün bir eşleştirme motoruna sahip.

Bybit: Kripto Paraları Öğrenerek, Deneyerek ve Paylaşarak Kazanın

Bybit Öğren ve Kazan programına katılmaya istekli Hindistanlı kullanıcılar, borsa tarafından sunulan bilgileri ücretsiz olarak öğrenebilecek, uygulayabilecek ve paylaşabilecek.

İlginizi çekebilir: Bybit, Potansiyel Hard Fork İçin Hazırlıklı Olduğunu Duyurdu!

Kampanyaya katılan kullanıcılar bir dizi öğrenim imkanına sahip olacak. Bu imkanlar arasında ticaretin temelleri üzerine faydalı öğretici videolar ve Bybit 101 videoları da yol alacak. Önde gelen video başlıkları arasında “Kripto Paraları Nasıl Direkt Olarak Bybit’e Yatırabiliriz?,” “Bybit Kopya Ticaretine Giriş,” “Bybit Grid Botlarıyla 7/24 Ticaret,” “Bybit Üzerinden P2P ile Nasıl Coin Alınır?” yer alıyor. 

Katılımı teşvik etmek için, platform katılım gerçekleştiren ilk 1000 kişiye 10.000 dolar değerindeki ödül havuzundan pay kazanma ve NFT ödülleri toplama imkanı veriyor. Ayrıca, hak kazanan kullanıcılar borsanın referans programı aracılığıyla 420 dolara kadar bonus ödül de kazanabilecek. 

Hâlâ ByBit hesabınız yoksa linkimizden kaydolup hem avantajlardan yararlanabilir hem de bize destek olabilirsiniz.

Daha fazla Borsa Haberleri için: Borsa Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version