Muhabbit

Bybit Kullanıcılarından KYC İsteyeceğini Açıkladı!

Bybit, düzenleyici kurumların gözetiminden bir nebze olsa da çıkabilmek adına KYC sistemini platformuna entegre etmeyi planlıyor.

Bybit

Ticaret hacmine göre dünyanın en büyük beşinci kripto para türev borsası olan Bybit, KYC kurallarını uygulamaya koymayı planlıyor.

Singapur merkezli şirket, “Tüm kullanıcıların güvenlik uyumluluğunu iyileştirmek” adına platformunda kapsamlı KYC politikalarının tanıtılmasıyla ilgili birkaç açıklama yayımladı.

Bir Bybit temsilcisi ise, yeni KYC kurallarının muhtemelen Temmuz ortasına kadar uygulanacağından bahsetti:

Planlarımıza göre yeni kurallar, bu ayın ortasında gerçekleştirilebilir. Günlük 2 BTC’den fazla para çekmek isteyen kullanıcıların KYC protokollerini yerine getirmesi gerekecek.

Kullanıcılar, 50 BTC ve 100 BTC ile sınırlandırılmış Bitcoin çekim işlemleri için iki farklı KYC seviyesini tercih edebilecek. İşletmeler ise günlük 100 BTC limitli bir KYC doğrulama protokolüne tabii tutulacak.

Bazı kripto para kullanıcıları ise Bybit’in bu hamlesinin, borsanın işlem hacimlerini olumsuz etkileyeceğini düşünüyor.

Bybit Kullanıcılarının Güvenliğini Sağlamak için KYC Sistemini Platformuna Entegre Ediyor!

Bybit, son zamanlarda küresel finans düzenleyicilerinin radarına takıldı. Haziran ayında, Kanada Ontanario Menkul Kıymetler Komisyonu, kripto para borsasının bazı yasaları ihlal ettiğini söyleyerek Bybit aleyhine bir duruşma yapacağını duyurmuştu.

Görünüşe göre Bybit, düzenleyici kurumların gözetiminden bir nebze olsa da çıkabilmek adına KYC sistemini platformuna entegre etmeyi planlıyor.

Bildiğiniz gibi KYC sistemleri, kullanıcıların güvenliğini ve kara para aklama gibi yasa dışı unsurları azaltmak adına kullanılıyor. Geçtiğimiz dönemlerde Bybit gibi KYC istemeyen çoğu platform, yavaş yavaş KYC gereksinimlerinin entegrasyonlarını tamamladı.

Hala Bybit hesabınız yoksa bizim linkimizden kaydolup hem avantajlardan yararlanabilir hem de bize destek olabilirsiniz.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Daha fazla Borsa Haberleri için: Borsa Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version