Muhabbit

Bybit Launchpad’de ApeX Protocol’ün (APEX) Ön Satışı Gerçekleşecek!

Bybit Launchpad’de APEX tokenın ön satışı gerçekleşecek!

Bybit Ape

Bybit Ape

APEX’in ön satışı Bybit Launchpad üzerinde gerçekleşecek. 1.000.000.000 adet toplam arzı olan APEX’in %1’i launchpad’de ön satışa sunulacak. Ön satışa katılan kulanıcılar, kişi başı maksimum 7000 adet APEX alabilecek.

1 APEX’in fiyatı ön satışta 0,05 $ olarak belirlendi. 22 Nisan 2022 saat 03.00 ile 27 Nisan 2022 saat 02.59 arası cüzdanların ekran görüntüsü alınacak.

Bybit Twitter Hesabı

Bu 5 günlük süre boyunca Spot, Vadeli İşlemler ve ByFi hesaplarındaki BIT miktarı, saat başı anlık görüntü alınarak otomatik olarak kaydedilecek. BIT tokenlarınızın; spot, vadeli ve ByFi hesapları fark etmeksizin boşta durması gerekecek. Örnek verecek olursak BIT tokenlarıyla vadeli hesapta işlem açan veya ByFi hesabından stake eden kullanıcılar ön satıştan yararlanamayacak.

Token dağıtımına katılmak için belirtilen süre boyunca, günlük ortalama BIT bakiyeniz minimum 50 BIT olmalıdır. Eğer çekilişle katılmak isterseniz, belirtilen süre boyunca cüzdanınıza minimum 100 USDT bulunmalıdır.

APEX Tokenın Dağıtımı Ne Zaman Gerçekleşecek?

APEX tokenın dağıtımı 27 Nisan 2022 saat 14.00 ile 15.00 arasında yapılacak. Size verilecek olan APEX miktarını ayrı olarak satın almanıza gerek kalmayacak. Borsa, kilitlediğiniz BIT tokenlarından, size dağıttığı APEX tokenının değeri kadar BIT token alacak. Kalan BIT tokenlarının kilidini APEX token dağıtıldıktan sonra açabileceksiniz.

APEX Token Ne Zaman Listelenecek?

Likidite koşullarının sağlanmasıyla birlikte Bybit borsası, APEX/USDT işlem paritesini 27 Nisan 2022 tarihinde saat 15.00’te listeleyecek.

Detaylı bilgi için: Bybit Blog Sayfası

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version