Muhabbit

Bybit Launchpad’de Yeni Bir Oyna-Kazan Projesi Listeleniyor!

Bybit Launchpad’de yeni bir oyna-kazan projesinin token’ı listelenecek.

Monster-Galaxy-Bybit-Muhabbit (2)

Monster-Galaxy-Bybit-Muhabbit (2)

Oyna-kazan, oynadıkça kazan ve P2E (Play to earn) gibi birçok isimle anılan son dönemin en gözde Blockchain oyunlarına bir yenisi ekleniyor.

Kripto para dünyasının 2021 yılı oldukça hareketli geçti. Yılın başlarında başlayan NFT rüzgârını GameFi ve metaverse kavramları takip etti. Oynadıkça kazandıran Blockchain tabanlı oyunlar bu kavramlarla birlikte geniş bir kullanım alanına kavuştu. Birçok Blockchain tabanlı oyna kazan oyunu bu dönemde listelenmeye başladı.

Listelenmeye başlanacak en yeni oyunlardan biri ise “Monster Galaxy” oluyor. Pokemon ve Monster Hunter oyunlarından ilham alan Monster Galaxy, kullanıcılarına canavarların büyülü dünyasında eğlenirken kazanç sağlamalarını amaçlıyor. Yatırımcıları arasında Animoca Brands’in de bulunduğu Monster Galaxy, oyun ve anime dünyasında oldukça deneyimli bir ekip tarafından geliştirildi.

Monster Galaxy, Bybit Launchpad’de Listeleniyor!

NFT ve “Galaxy Gem” (GGM) token tabanlı bir oyna kazan modeli sunan Monster Galaxy, Bybit Launchpad platformunda listelenecek. Bybit hesabında BIT tutan kullanıcılar, Bybit Launchpad platformunda 18 Ocak 2022 Salı günü Türkiye saati ile 06:30’da listelenecek Monster Galaxy’nin token’ı GGM’den alabilecek.

Bybit Launchpad’de mevcut toplam arz, lansman gününde 10.000.000 GGM token olacağından Launchpad’e çok sayıda kişinin katılması bekleniyor.

Launchpad Etkinliğine Katılanlara 10 Bin GGM ve Apple Watch Series 7!

Bybit, GGM token2ın listelenmesini kutlamak amacıyla Türkiye’deki kullanıcılarına bir airdrop düzenlemeyi planlıyor. Monster Galaxy Launchpad etkinliğine katılan tüm Bybit kullanıcıları, Launchpad’den alacakları GGM token’lara ek olarak 10 bin GGM değerindeki Airdrop’tan pay alacak. Bununla birlikte 1 adet Apple Watch Series 7’nin sahibi olmak için çekilişe katılmaya hak kazanacak. 

Nasıl Katılım Sağlanır?

Katılım sağlamak için tek yapmanız gereken 13 Ocak 2022 tarihinde cüzdanınızda BIT bulundurarak GGM token alımı yapmak. Bybit, 13 Ocak 2022 Türkiye saati ile 03.00 ve 18 Ocak 2022 Türkiye saati ile 02.59 tarihleri arasında cüzdanlardaki BIT token bakiyesinin ortalaması alınarak kişi başı maksimum 14 bin GGM alımını mümkün kılacağını duyurdu. 

18 Ocak 2022 Türkiye saati ile 06.30’da ise Launchpad sayfasından Launchpad’e katılım için BIT token yatırma işlemi açılacak. Aynı gün saatler 14.00’ı gösterdiğinde ise GGM token’ları dağıtılacak. Saat 15.00’te ise GGM token Bybit Spot piyasasında listelenecek ve bütün Bybit kullanıcıları token ile alım satım yapabilecek.

Detaylı bilgi için: Bybit Blog Sayfası

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version