Muhabbit

Bybit, Oracle Red Bull Racing İle 150 Milyon Dolarlık Sponsorluk Anlaşması İmzaladı!

Toplamda 150 milyon dolar civarında olacak ve üç yıl sürecek olan yeni ortaklık ücretinin, hem nakit olarak hem de BitDAO’nun yönetişim tokeni “BIT” cinsinden ödeneceği belirtildi.

RB-Racing&Bybit-Muhabbit

RB-Racing&Bybit-Muhabbit

Önde gelen kripto para borsalarından Bybit, kısa süre önce yaptığı açıklama ile Oracle Red Bull Racing ile uzun dönemli bir anlaşma imzalandığını duyurdu.

Yapılan bu yeni ortaklığın, Red Bull Formula 1 yarış takımının, kripto para alanında bugüne kadarki en büyük anlaşması olduğu belirtildi. Toplamda 150 milyon dolar civarında olacak ve üç yıl sürecek olan yeni ortaklık, ekosistemin tanıtılması için oldukça önemli bir haber olarak karşımıza çıkmış oldu. Ortaklık ücretinin ise hem nakit olarak hem de BitDAO’nun yönetişim tokeni “BIT” olarak ödeneceği belirtildi.

Yapılan açıklamada, tüm FOM (Formula One Management) etkinliklerinde Bybit markasının yer alacağı belirtildi. Bununla birlikte iki şirketin bir dizi pazarlama ve tanıtım faaliyetlerinde birlikte çalışacağı eklendi.

Konu ile ilgili olarak açıklama yapan Bybit’in kurucu ortağı ve CEO’su Ben Zhou şunları söyledi:

“Oracle Red Bull Racing’in durmak bilmeyen tutkusu, cesareti ve dayanıklılığı bize ilham veriyor. Takım, oyun düzenini dijital varlıklar nasıl küresel finans sistemini değiştirdiyse o şekilde değiştiriyor. Genç bir borsa olarak, Red Bull Oracle Racing ile değerlerimizin tam merkezinde bağlantı kuruyoruz. Kripto para dünyasında hizmet hiç aksamıyor ve durmadan devam ediyor.”

Bunun yanında bir açıklama da Oracle Red Bull Racing Takımının Patronu ve CEO’su olan Christian Horner’dan geldi:

“Bybit’i aramızda görmekten dolayı çok memnunuz. Bybit’in dijital yenilikler yoluyla F1’de fan/taraftar deneyimini canlandırma taahhüdü ile güçlerimizi birleştirdik. Bu takım için de önemli bir misyon ve Bybit’in yardımı sayesinde dünyanın her yerindeki taraftarlar ile daha kapsamlı, değerli ve derin bir bağ kuracağız.”

Yapılan bu yeni anlaşmanın her iki tarafı da olumlu etkilemesi bekleniyor. Red Bull için, endüstri hakkında tutkulu ve blok zincir teknolojisi hakkında daha fazla bilgi edinmek isteyen kripto para meraklılarından oluşan bir kitleye erişim sağlayacak. 

Bybit için ise bu ortaklık, borsanın daha da büyümesine ve lider kripto para borsaları arasındaki konumunu sağlamlaştırmasına yardımcı olacak.

Hala ByBit hesabınız yoksa bizim linkimizden kaydolup hem avantajlardan yararlanabilir hem de bize destek olabilirsiniz

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Daha fazla Borsa Haberleri için: Borsa Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version