Muhabbit

Bybit, Platformunda Opsiyon Ticaretini Başlatıyor!

Bybit platformuna kripto para opsiyon ticareti seçenekleri geliyor. Bir türev işlem olan opsiyon, gelecek fiyat tahminleri üzerine kurulu.

Bybit-Genel3-Muhabbit

Bybit-Genel3-Muhabbit

Singapur merkezli kripto para borsası Bybit, kullanıcılarına sunduğu hizmetleri genişleterek platformuna kripto para opsiyon seçeneklerini de ekliyor. Opsiyonlu işlemler; piyasadaki volatiliteyi tahmin ederek fiyat düşüşleri veya yükselişlerinin tahmin edilerek kullanıcılara gelir elde etme imkanları sağlıyor.

İlginizi çekebilir: Bybit’e Türkiye Piyasasından Sorumlu Genel Müdür Olarak Alphan Göğüş Atandı

Bybit’in En Yeni Özelliği Opsiyonlar

Bybit’in uygulamaya koyacağı yeni özellik ile birlikte; kullanıcılar belirli bir kripto paranın gelecekteki fiyatını tahmin ederek USDC temelinde opsiyon ticareti yapabilecekler.

Opsiyon kontratları, futures kontratlarından farklı özellikler taşıyor. Opsiyonlu işlemlerde likidasyon gibi riskler bulunmuyor ve kontrat sahiplerinin kaybı yalnızca ödedikleri ilk tutar olan premium miktarı kadar olabiliyor.

Bybit’e gelecek bu yeni özellik ile platformun “tüm trade seçeneklerini içermek ve kullanıcı dostu arayüze sahip olmak” misyonuna katkı sunulmuş olacak.

Bybit Kurucu Ortağı ve CEO’su Ben Zhou, kripto para opsiyon seçeneğinin kullanıcılar için cazip bir özellik olduğunu söylüyor. Zhou’ya göre piyasada daha yenilikçi bir trade seçeneği henüz bulunmuş ve sunulmuş değil.

“Robinhood’un hisse senedi opsiyonları sunduğu gibi Bybit de kripto para opsiyonlarını başlatarak sektöre bir yenilik getirecek. Bu atacağımız adım için kendimizi mutlu ve güvenli hissediyoruz.”

Daha fazla Bybit haberi için buraya bakabilirsiniz.

Bybit, Büyük Oyunculara Rakip

2018 yılında kurulan Bybit, şu anda 2 milyondan fazla kayıtlı kullanıcıya sahip. Geçtiğimiz yıl kripto para borsası yeni ve önemli partnerliklere imza attı ve aktif kullanıcı sayısında da önemli bir artış yaşandı.

Kasım 2021 tarihinde Bybit, Arjantin Futbol Federasyonu ile bir anlaşma imzalamış ve Arjantin Milli Takımının resmi sponsoru olmuştu. Buna ek olarak milli takım kaptanı olan Leo Messi ve takım arkadaşları, Kasım 2023 tarihine kadar idman kıyafetlerinde Bybit logosunu taşıyor olacak.

İlginizi çekebilir: Bybit Borussia Dortmund İle Partnerliğini Duyurdu!

Bu yılın başlarında ise (2022), Bybit NFT sektörüne girerek bir NFT marketi açtı. Diğer platformların aksine Bybit NFT marketinde, kullanıcılar spot hesaplarından doğrudan NFT ticareti yapabiliyor. Yakın geçmişte ise Red Bull Racing ile Bybit arasında bir diğer partnerliğin duyurusu yapılmıştı.

İlginizi çekebilir: Bybit, Oracle Red Bull Racing İle 150 Milyon Dolarlık Sponsorluk Anlaşması İmzaladı!

Bu içerik sponsorludur.

Daha fazla Borsa Haberleri için: Borsa Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version