Muhabbit

Bybit, Türkiye Kullanıcılarına Özel Yeni Launchpad Projesi Olan Land of Conquest İçin Etkinlik Başlattı!

Bybit’ten Türkiye’ye özel etkinlik!

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri olan Bybit, Land of Conquest‘in yerel tokenı olan SLG’nin lansmanı ve listelenmesini kutlamak için büyük bir etkinlik başlattı.

Bybit’in Türkiye kullanıcılara özel düzenlediği etkinlik kapsamında 10.000 adet SLG, 500 USDT ve 2 adet Rainbow Metal NFT’si dağıtılacak.

Land of Conquest (LOC) oyunu kıyamet sonrası çorak bir arazide savaş ve strateji üzerine kurulu bir blok zinciri oyunudur. Oyuncular, bu oyunda hayatta kalmak için savaşırken bir yandan da NFT ve Sterlingcoin (SLG) gibi ödüller kazanmaya çalışacak. Oyun ve kripto para konusundan uzmanlar tarafından geliştirilen LOC, sunduğu oyun mekanizması ve sürdürülebilir ekonomisi ile yenilikçi atımları teşvik ediyor.

Bybit’in düzenliği etkinlik 3 farklı adımdan oluşuyor.

Bybit Token Yatırma Etkinliği

Bybit’in düzenlediği etkinlik kapsamında 22 Temmuz 2022’ye kadar ByBit’e herhangi bir token cinsinden en az 5 dolar değerinde ilk yatırma işlemini yapan kullanıcılar ödül alacak. İlk gelen ilk alır yöntemiyle yapılan etkinliğe katılanlar 10.000 adet SLG havuzundan payını alacak.

Katılımcıların kampanyaya katılabilmesi için etkinlik sayfası üzerinden “Hemen Kaydolun” butonuna tıklamaları gerekiyor.

Sosyal Medya Paylaşım Etkinliği

Bybit, sosyal medya paylaşımları için de bir etkinlik düzenledi. Etkinlik kapsamında yapılması gerekenler şunlar:

Yukarıdaki işlemleri yapan kullanıcılar arasından seçilecek olan 25 şanslı kişiye kişi başı 125 SLG token verilecek.

AMA Etkinliği!

Düzenlenen son etkinlik AMA (Bana İstediğini Sor) etkinliği. 18 Temmuz 2022 saat 21.00’de Bybit’in Türkiye Resmi Telegram kanalında düzenlenen etkinlik ile 5 şanslı kişiye 100 USDT ödül dağıtıldı. Ayrıca soru soran kullanıcılar arasından seçilen 2 şanslı kişiye de Rainbow Metal NFT’si hediye olarak verildi.

Hâlâ ByBit hesabınız yoksa linkimizden kaydolup hem avantajlardan yararlanabilir hem de bize destek olabilirsiniz.

Daha fazla Borsa Haberleri için: Borsa Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version