Muhabbit

Bybit, Türkiye’deki İlk Toplantısı Bybit Meet Up İstanbul’u Gerçekleştirdi!

Bybit Kurucu Ortağı ve Ceo’su Ben Zhou, “Türkiye, Bybit için son derece önemli bir ülke” yorumunda bulundu.

bybit duyuru

bybit duyuru

Dünya genelinde büyüme hızını artıran Bybit, 10 milyona ulaşan kullanıcısı ve kripto para endüstrisine kazandırdığı yenilikçi yaklaşım ile uluslararası piyasalara kapı aralamaya devam ediyor.

22 Eylül’de İstanbul’da gerçekleştirilen Bybit toplantısında; markanın vizyonu, hedefleri ve projeleri toplantıya katılan influencerlar, KOL ve kripto para sektörünü temsil eden basın mensupları ile paylaşıldı. Geleceğe yönelik hedeflerin aktarıldığı ve verimli geçtiği düşünülen ”Bybit Meet Up İstanbul” Bybit’in Türkiye’deki ilk toplantısı oldu.

Müşteri odaklı hizmet politikasıyla kullanıcı sayısını hızla artıran Bybit, dünya genelinde 10 milyon kullanıcı sayısına, sektöre kazandırdığı yenilikçi hizmet anlayışı sayesinde kısa sürede ulaştı. Türkiye pazarına ilk olarak Ağustos 2021 itibarıyla giren Bybit, dünya ile paralellik gösteren bir büyümeyi Türkiye’de yakalamayı başardı.

Borsanın 22 Eylül 2022 günü Swissotel The Bosphorus’da gerçekleştirilen Türkiye’deki bu ilk toplantısına Bybit Global’den de yetkililer katıldı. Ayrıca; sektör önderleri, influencer’lar, kripto para sektör yayıncılığı yapan basın mensupları ve marka yöneticileri Bybit Meet Up İstanbul etkinliğinde bir araya gelmiş oldu.

Türkiye, Bybit İçin Önemli!

Bybit Meet Up İstanbul toplantısına video mesaj ile katılan Bybit Kurucu Ortağı ve Ceo’su Ben Zhou, “Türkiye, Bybit için son derece önemli bir ülke” yorumunda bulundu. Ayrıca ülkemizin kripto para ekosistemine uyum sürecini değerlendiren Zhou, Türkiye’nin bu konuda dünya çapında önde gelen ülkelerden biri olduğunu ifade etti. Ben Zhou, kısa sürede yakalanan başarılı çıkışın taraflarına teşekkür ederken, sunulan hizmetlerden de bahsetti.

Bybit Meet Up İstanbul’un ilk oturumunda, Bybit üst düzey işlem ürünleri ve Bybit kampanyaları hakkında katılımcılara bilgi verildi. İkinci oturumda ise ”ayı piyasasında” işlem için ipuçları, yatırım psikolojisi, finansal sürdürülebilirlik konuları ele alındı.

Bybit Türkiye Kullanıcılarına Özel Kampanyalar!

Bybit Türkiye, Türkiye’deki kullanıcılarına; Copy Trading, Grid Bots, P2P, İşlem botları, Launchpad, Launchpool, Süreli Sözleşmeler, Spot ve Earn hizmetleri sunuyor. Ayrıca 7/24 çok dilli müşteri hizmetleri servisi ile müşteri hizmetlerinde de önerileri dinleyerek, geliştirmeler yapıyor. Tüm bunların yanı sıra Bybit, Türkiye kullanıcılarına özel geliştirdiği kampanyalarla da kazandırmaya devam ediyor.

Hâlâ ByBit hesabınız yoksa linkimizden kaydolup hem avantajlardan yararlanabilir hem de bize destek olabilirsiniz.

Daha fazla Borsa Haberleri için: Borsa Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version