Muhabbit

Bybit, Türkiye’deki Kullanıcılarına Özel “Davet Et, Kazan” Etkinliği Düzenliyor!

Arkadaşını Bybit’e davet eden kullanıcılar ödül kazanacak.

bybit davet et kazan

bybit davet et kazan

Kripto para borsası Bybit, yeni bir duyuru gerçekleştirdi. Borsa tarafından yapılan açıklamada yeni ödül etkinliği duyuruldu.

Son zamanlarda yaptığı etkinlik ve kampanyalar ile adından söz ettiren Bybit, son olarak Türkiye’deki kullanıcılarına özel “Davet Et, Kazan” etkinliğini duyurdu.

Arkadaşını Davet Et 250 $’a Kadar Ödül Kazan

Bybit’in Türkiye’deki kullanıcılarına özel “Davet Et, Kazan” etkinliğine katılmak oldukça kolay. Etkinliğe katılmak isteyen kullanıcıların öncelikle etkinlik sayfası üzerinden kayıt yaptırmaları gerekiyor.

Bybit Ödül

Kayıt aşamasından sonra katılımcılar; kendi referans linkleri ile davet ettikleri ve gerekli koşulları sağlayan her bir arkadaşı için çekebilecekleri “5 USDT” kazanacak. Her kullanıcı etkinlik kapsamında toplamda 250 USDT’ye kadar ödül kazanabilecek. Burada önemli bir ayrıntı; referans linki paylaşan katılımcıların ödül kazanabilmeleri için davet ettikleri, koşulları sağlayan arkadaşlarının Bybit’in Spot Piyasasında en az 50 $ değerinde alım-satım yapması gerekiyor.

Ayrıca referans linki ile borsaya kayıt yaptıran kullanıcılar da ödül etkinliğinden pay alacak. Bu şekilde kayıt yaptıran her kullanıcı, Bybit’in spot piyasasında en az 50 $ değerinde alım-satım yaparak 5 USDT kazanacak. Eğer, alım-satım miktarı 200 $’a ulaşırsa bu ödül 10 USDT’ye çıkacak.

Kısa süre önce başlayan etkinlik, 18 Şubat Cuma günü saat 18.59’a kadar devam edecek. Etkinlikle ilgili tüm detayları etkinlik sayfasında bulabilirsiniz.

Referans Kampanyası

Borsa tarafından başlatılan etkinlik dışında bir de Bybit’in referans kampanyası da bulunuyor. Burada kampanyaya dahil olan kullanıcılar, koşulları sağlayan her bir referans için 20 dolar değerinde alım-satım ödülü kazanabilecek. Bunun yanında kullanıcılar, değeri 500 dolara varan ödül kartlarını da kazanma şansını elde edebilecek.

Hala ByBit hesabınız yoksa bizim linkimizden kaydolup hem avantajlardan yararlanabilir hem de bize destek olabilirsiniz

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Daha fazla Borsa Haberleri için: Borsa Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version