Muhabbit

Bybit’in Türkiye’deki Kullanıcılarına Özel Trading Yarışmasında Ödül 18 Bin USDT!

Bybit Türkiye’deki kullanıcılarına özel bir “Trading Yarışması” etkinliği düzenliyor.

bybit

bybit muhabbit

Bybit, kullanıcılarının kripto paralarla işlem deneyimini en üst düzeye çıkarmayı amaçlayarak çıktığı yolda “Bybit ile Seviye Atlayın” mottosuyla hareket etmeye devam ediyor. Bybit bu mottoyla son olarak Türkiye’deki kullanıcılarına özel bir “Trading Yarışması” etkinliği düzenliyor.

Etkinlik Detayları!

Etkinlik Dönemi!

Bybit’in Türkiye’deki kullanıcılarına özel Trading Yarışması için kayıtlar, 8 Mart 2022 Türkiye saatiyle 20.00’de başladı. 30 Mart 2022 Türkiye saati ile 20.00’e kadar sürecek.

Trading Yarışması, 14 Mart 2022 Türkiye saati ile 20.00’de başlayıp 1 Nisan 2022 Türkiye saati ile 20.00’de sona erecek.

Takım Olarak da Bireysel Olarak da Katılım Mümkün!

Trading yeteneklerinizi bireysel veyahut takım olarak ispatlamak ve 18 bin USDT değerindeki ödül havuzundan payınızı almak için acele edin.

Trading Yarışması’na etkinlik sayfasında yer alan formu doldurup takım olarak katılabilir ve yine etkinlik sayfasında yer alan formu doldurarak takımınıza yeni bir takım arkadaşı ekleyebilirsiniz.

Ama yok ben tek tabanca ilerleyeceğim diyorsanız, bireysel olarak katılmayı seçebilirsiniz. Bireysel yeteneklerinize güveniyorsanız ve bu konuda iddialıysanız etkinlik sayfasından bireysel olarak Trading Yarışması’na katılabilirsiniz.

Ödül Havuzu

Türkiyeli Bybit kullanıcılarına yönelik “Trading Yarışması”nın ödül havuzu tam tamına 18 bin USDT olmakta. Takım olarak veyahut bireysel olarak yarışmaya katılan traderlar için aynı ödül hesaplama yöntemi kullanılmaktadır. Ancak değerlendirilmeleri ayrı ayrı yapılmaktadır.

En yüksek kâr/zarar yüzdesine göre ilk üçe girmeyi başaran takımlar, 8 bin USDT değerinde çekilebilir ödüllerin olduğu ödül havuzunu paylaşıyor. En yüksek kâr/zarar yüzdesine göre ilk üçe girmeyi başaran bireysel kullanıcılar da aynı şekilde 8 bin USDT değerinde çekilebilir ödüllerin olduğu ödül havuzunu paylaşıyor.

Takım yarışması kapsamında vadeli işlemlerde tüm paritelerde 10 milyon USDT değerinde işlem hacmine ulaşan tüm takımlar, 2 bin USDT değerinde trade ödülünü aralarında paylaşacaktır.

Trading Yarışması hakkındaki detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Hâlâ ByBit hesabınız yoksa bizim linkimizden kaydolup hem avantajlardan yararlanabilir hem de bize destek olabilirsiniz.

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version