Muhabbit

Bybit, Türkiye’den Bol Ödüllü Trading Yarışması: Çekilebilir 20 bin USDT, iPhone 13 Pro ve Çok Daha Fazlası!

Bybit’ten Türkiye kullanıcılarına özel, fırsatlarla dolu yeni bir kampanya haberi daha geldi. Ödüller büyük ve kayıt dönemi başladı.

Ünlü kripto para borsası Bybit, Türkiye kullanıcılarına özel yeni kampanyasıyla Ağustos 2022’yi şenlendirmeye geliyor.

24 Ağustos 2022 Çarşamba günü 19:00’da başlayacak ve 4 Eylül 2022 Pazar günü 19:00’da sona erecek bir Trading Yarışması şeklinde gerçekleşen kampanyada ödül olarak 20,000 USDT dağıtılması bekleniyor.

Bybit, söz konusu yarışmayı şu sözlerle tanıtıyor:

“En yüksek kârları (P&L) elde etmek için yarışacak kullanıcılar yalnızca USDT vadeli sözleşmelerde alım-satım işlemi gerçekleştirebilecekler. Ödül havuzunun kullanıcı sayısına göre değişeceği trading yarışmasında, yüksek kullanıcı sayısı ödül havuzundaki toplam ödül miktarını artıracak. Yarışma koşulları kapsamında kullanıcıların hesaplarında en az 50 USDT değerinde varlık bulundurması gerekirken, en yüksek kâr (P&L) oranına sahip kullanıcılar, ödül havuzundaki muhteşem ödülleri kendi aralarında paylaşacaklar.”

İlginizi çekebilir: Bybit, Potansiyel Hard Fork İçin Hazırlıklı Olduğunu Duyurdu!

Yarışmaya katılan ve 100,000 USDT’lik vadeli işlem hacmini geçen bir şanslı katılımcıyı iPhone 13 Pro ödülü bekliyor. 10,000 USDT’lik vadeli işlem hacmini geçen 50 şanslı katılımcıya ise 10 USDT’lik trade ödülü verilecek. Yarışmadaki maksimum ödül havuzu 20,000 USDT olacak. Yarışmaya katılan kişi sayısı arttıkça ödül havuzu ve kazanan sayısı da aynı oranda artacak. Diğer bir deyişle, tanıdıklarımızı yarışmaya katılmaya teşvik etmek, kazanma şansımızı ve kazandığımız miktarı artırıyor.

Bybit Hakkında

2018 senesinden beri kullanıcıların güvenini kazanan ve çeşitli kampanyalarla topluluğunu dinamik tutmaya gayret eden Bybit, platformu kendi sözleriyle şöyle tanıtıyor:

“Dünya çapında bir kripto para platformu olan Bybit; Mart 2018’de kripto yatırımcılarının, ultra hızlı eşleştirme motoru, mükemmel müşteri hizmeti ve çok dilli topluluk desteğinden faydalanabileceği profesyonel bir platform olarak kuruldu. Şirket, dünya çapındaki perakende ve kurumsal müşterilerine yenilikçi, çevrim içi spot ve vadeli işlem hizmetleri, madencilik, staking ürünleri ve NFT pazarının yanı sıra API desteği sağlıyor.”

Hâlâ ByBit hesabınız yoksa linkimizden kaydolup hem avantajlardan yararlanabilir hem de bize destek olabilirsiniz.

Daha fazla Borsa Haberleri için: Borsa Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version