Muhabbit

Bybit ve E-spor Organizasyonu Astralis Üç Yıllık İş Birliği Anlaşmasına Vardı!

Bybit, e-spor endüstrisinde kripto para birimi bağlantısını genişletmeyi amaçlıyor.

Bybit2-Muhabbit

Bybit2-Muhabbit

Önde gelen kripto para borsası Bybit, e-spor endüstrisinde kripto para birimi bağlantısını genişletmeyi amaçlayan e-spor organizasyonu Astralis ile üç yıllık bir işbirliği anlaşması yaptığını duyurdu.

Resmi duyuruda bu iş birliğinin, en hızlı büyüyen ortak nüfus toplulukları arasındaki bağları güçlendirmeyi amaçladığı belirtiliyor.

Bybit’in Kurucu Ortağı ve CEO’su Ben Zhou, kripto para birimi endüstrisinin e-spor endüstrisi ile özel bir bağlantısı olduğunu ve her ikisinin de hızlı bir büyüme aşamasında olduğunu belirterek şu açıklamayı yaptı:

“Yıllardır e-sporda baskın bir faktör olan ve e-spor ve oyun hakkında daha olumlu bir bakış açısına önemli ölçüde katkıda bulunan Astralis gibi bir organizasyonla birlikte çalışmaktan son derece gurur duyuyoruz.”

Oyuncu formaları ve dijital platformlar arasındaki etkileşim sayesinde Bybit, önümüzdeki birkaç yıl içinde oyuncu katılımına, karbon nötrlüğü girişimlerine, finansal eğitime ve ilgili tanıtım faaliyetlerine katılmaya da aktif olarak katılacak.

Bu arada, Astralis kurucu ortağı ve CRO’su Jakob Lund Kristensen’in de, bu işbirliğinin fon sayısı veya marka ne olursa olsun önemli bir işlem olduğunu açıkladı. Her iki tarafın da oyunun coşkusunu desteklemeyi amaçladıklarını belirterek şunları söyledi: 

“Bugüne kadar girdiğimiz en büyük ortaklık anlaşması ve en az onun kadar önemli olan, anlaşmanın ve etrafındaki aktivasyonun amacı bizimkiyle neredeyse mükemmel bir eşleşme.”

Yeni anlaşmanın bir kısmı, Astralis’in, e-spor yeteneklerini Bybit’in elindeki yaklaşan World Series of Trading’e (WSOT) teslim etmesini de içeriyor. Bilindiği üzere WSOT, Bybit tarafından düzenlenen yıllık oyunlaştırılmış bir kripto para ticareti yarışmasıdır. 

Hala ByBit hesabınız yoksa bizim linkimizden kaydolup hem avantajlardan yararlanabilir hem de bize destek olabilirsiniz.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Daha fazla Borsa Haberleri için: Borsa Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version