Muhabbit

ByBit’te Fan Token Heyecanı Başlıyor!

Popüler kripto para borsası ByBit’ten futbol aşıklarını sevindirecek yeni haberler geldi

bybit duyuru

bybit duyuru

Popüler kripto para borsalarından biri olan ByBit futbol aşıklarını sevindirecek yeni haberlerle geldi. Geçtiğimiz hafta $PSG, $BAR, $JUV, $ACM, $INTER, $AFC ve $CITY gibi popüler fan token listelemelerine imza atan ByBit borsası, bu listelemeler şerefine yeni kampanya sürecini duyurdu.

19 Ağustos 2022 Cuma günü başlayan bu özel etkinliğe son katılım tarihi ise 2 Eylül 2022 Cuma günü olacak. Etkinlik kapsamında olacak fan tokenler ise şu şekilde:

Etkinlik 1: Taraftar Tokenlarıyla 100 USDT Değerinde Alım Satım Yapın ve 100.000 USDT Ödül Havuzunu Paylaşma Fırsatını Yakalayın!

Küresel kripto para borsası ByBit, yeni kampanyalara ev sahipliği yapmaya devam ediyor. ByBit, fan tokenlarıyla 100 USDT veya daha fazla işlem yapan kullanıcılarına ödül havuzundan 5000 USDT’ye kadar kazanma şansı sunuyor.

Kullanıcı sıralamasına göre verilecek bu ödüller kişi başı 5000 USDT’den başlayacak olup minimum 10 USDT’ye kadar devam edecek.

Etkinlik 2: Taraftar Tokenlarına 100 USDT Yatırın ve 100.000 USDT Ödül Havuzundan Eşit Olarak Pay Alın!

Kullanıcılar 100.000 USDT değerindeki ödül havuzundan eşit pay almak için Bybit’in spot platformu üzerinden 100 USDT’lik taraftar tokenı alım yapması gerekmekte.

Kampanya hakkında daha fazla bilgi almak için: ByBit Blog

Hâlâ ByBit hesabınız yoksa linkimizden kaydolup hem avantajlardan yararlanabilir hem de bize destek olabilirsiniz.

Daha fazla Borsa Haberleri için: Borsa Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version