Muhabbit

ByBit’ten Para Yatırma Bonusu Kampanyası! Bin Dolar Kazanma Şansı!

ByBit’in bin dolarlık ödül kazanma şansı veren kampanyasında ilk kez para yatıran kullanıcılara çeşitli bonuslar dağıtılıyor.

Bybit

Kripto para borsası ByBit yepyeni bir kampanya ile yeni kullanıcılarını bekliyor. Bin dolarlık ödül kazanma şansı veren kampanyada ilk kez para yatıran kullanıcılara çeşitli bonuslar dağıtılıyor.

ByBit Kampanyaya Nasıl Katılınır?

ByBit’in para yatırma bonusu kampanyasına katılmak gayet basit.

ByBit Para Yatırma Bonusu Kampanyasında Ne Kadar Bonus Dağıtılıyor?

ByBit’in para yatırma bonusu kampanyasında daha fazla bonus kazanmanın yolu daha fazla para yatırmaktan geçiyor. Ayrıca sadece para yatırmanın yanı sıra o parayı çekmemek de önemli. Çünkü para çekme işlemleri net para tutarını etkilediği için daha az bonus kazanılmasına yol açabilir.

ByBit para yatırma bonusu kampanyasındaki bonuslar

Yatırılan paranın miktarı ne kadar büyükse, bonus miktarı da paralel olarak büyümekte. Örneğin ByBit’e yeni kaydolup ilk kez 0,1 BTC veyahut 300 USDT yatıran biri 10 dolarlık bonusun sahibi olacak. 1 BTC veyahut 15 ETH yatıran biri de bin dolarlık bonusun sahibi olacak.

Kampanyada sadece para yatırma işlemleri geçerli olmakta. Farklı hesaplardan yollanan kripto paralar kampanya kapsamında değerlendirilmemekte.

ByBit Para Yatırma Bonusu Kampanyası Ne Kadar Sürecek?

ByBit’in para yatırma bonusu kampanyası 2 Ağustos 2021 tarihinde Türkiye saati ile 13:00’da başladı. Kampanyanın 18 Ağustos 2021 tarihinde Türkiye saati ile 13:00’da sona ermesi planlanıyor.

Kampanyada kazanılan bonuslar, kampanya bitiminden itibaren 15 iş günü içerisinde kullanıcıların ByBit hesaplarına yatırılacak. Kullanıcı birden fazla kripto paraya yatırım yaptığı takdirde yalnızca en yüksek bonus kademesine sahip olana göre bonus verilmekte.

Daha fazla bilgi için ByBit’in internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version