Muhabbit

ByBit’ten Türkiye Kullanıcılarına Özel 200.000 DRIV Değerinde Ödül Havuzu!

ByBit, Türkiye kullanıcılarına özel tam 200.000 DRIV değerinde ödül havuzunu kullanıcılarına sunuyor.

Kripto para borsası ByBit, yeni gelişmelere ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Bybit, Türkiye’deki kullanıcılarına özel olarak gerçekleştirdiği etkinliklere bir yenisini daha ekleyerek, Türkiye’deki kullanıcılarına özel tam 200.000 DRIV değerinde ödül havuzunu kullanıcılarına sunuyor.

Dünyanın ilk NFT DAO’su olarak bilinen DRIVEZ, kullanıcılarına araba kullanarak kazanç elde etme ve benzin istasyonu satın alarak pasif gelir etme gibi farklı gelir seçeneklerini sunuyor. ByBit’in Türkiye kullanıcılarına sunduğu bu kampanya ise 1-15 Ağustos tarihleri arasında geçerli olacak olup, kampanyanın tüm detaylarına ByBit Blog üzerinden ulaşabilirsiniz. 200.000 DRIV değerindeki kampanyanın detayları ise şu şekilde:

Yatırma İşlemini Yapanlar, 170.000 DRIV Değerindeki Ödül Havuzunu Paylaşacak!

ByBit’in Türkiye kullanıcılarına özel 170.000 DRIV değerindeki ödül havuzundan faydalanmanız için ise ilk olarak Bybit’te herhangi bir token için minimum 5 $ değerinde ilk para yatırma işlemini gerçekleştirmeniz gerekiyor.

250 Şanslı Kişi 680 DRIV Airpod’u Kazanma Şansı Yakalayacak!

Kampanya kapsamında Bybit, Türkiye kullanıcılarına özel 250 şanslı kullanıcısı için 680 DRIV Airpod’u kazanma şansı da sunuyor. Kampanyaya katılım sağlamak isteyen kullanıcıların, katılımlarının geçerli olabilmesi için etkinlik sayfası üzerinden “Hemen Kaydolun” seçeneğine tıklamaları gerekiyor.

Kampanyayı Sosyal Medyada Paylaşanlar da Kazanacak! 50 Kullanıcıya 600 DRIV Hediye!

ByBit’in Türkiye kullanıcılarına özel sunduğu DRIV ödül havuzundan, kampanyayı sosyal medya hesapları üzerinden paylaşan şanslı kullanıcılar da faydalanabilecek. Kampanyaya katılım ise yapmanız gerekenler şu şekilde;

Seçilecek 50 şanslı kullanıcı, kişi başı 600 DRIV tokenin sahibi olacak.

Hâlâ ByBit hesabınız yoksa linkimizden kaydolup hem avantajlardan yararlanabilir hem de bize destek olabilirsiniz.

Daha fazla Borsa Haberleri için: Borsa Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version